search
ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 02:45
MENU CLOSE

Κασσελάκης: «Θα σπάσουμε και αυγά, θα χαλάσουμε τη σούπα σε όλο το σύστημα» (photos/video)

04.05.2024 12:59
kasselakis_kerkira_0405_1460-820_new

«Θα σπάσουμε και αυγά, θα χαλάσουμε τη σούπα σε όλο το σύστημα το οποίο βάζει σκοτάδι αντί για φως στη χώρα μας», τόνισε από την Κέρκυρα ο Στέφανος Κασσελάκης.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λίγο πριν τη συμμετοχή του στο σπάσιμο των μπότηδων στην Κέρκυρα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρει: «Έχει έρθει η ώρα για την πρώτη ανάσταση εδώ στην Κέρκυρα 11 η ώρα το πρωί. Πάμε να σπάσουμε τους μπότηδες. Και μετά, πρώτα ο Θεός, θα σπάσουμε και αυγά, θα χαλάσουμε τη σούπα σε όλο το σύστημα το οποίο βάζει σκοτάδι αντί για φως στη χώρα μας».

Κασσελάκης και Μακμπέθ στο σπάσιμο των μπότηδων

Στις θρησκευτικές εκδηλώσεις και τα παραδοσιακά έθιμα της Κέρκυρας συμμετέχει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, συνοδευόμενος από τον σύντροφό του, Τάιλερ Μακμπέθ και τον βουλευτή Κέρκυρας, Αλέξανδρο Αυλωνίτη.

Χθες το βράδυ ακολούθησε την περιφορά του Επιτάφιου του Μητροπολιτικού Ναού και το πρωί τη λιτάνευση ιερού σκηνώματος και τον Επιτάφιο του Αγίου Σπυρίδωνα.

Ο κ. Κασσελάκης στις 11:00 το πρωί τήρησε το παραδοσιακό εκρηκτικό έθιμο της Πρώτης Ανάστασης, το σπάσιμο των μπότηδων. Από μπαλκόνι 3ου ορόφου στην πλατεία Σπιανάδα πέταξε τον πρώτο μπότη που έπεσε, με τον κόσμο να παρακολουθεί με ενθουσιασμό.

Στις 12:00 το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μετέβη στο δημαρχείο όπου αντάλλαξε ευχές με τον δήμαρχο Στέφανο Πουλημένο.

Στα καντούνια της πόλης, ο Κασσελάκης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με ντόπιους και επισκέπτες οι οποίοι τον σταματούσαν για ευχές, ενώ κάποιοι θέλησαν να φωτογραφηθούν μαζί του.

Το βράδυ αναμένεται να κάνει Ανάσταση στην Κεντρική Πλατεία της πόλης.

Διαβάστε επίσης:

«Ελεύθερα και Περήφανα» ο Φρέντι Μπελέρης

Στην Άρτα του Τσίπρα και της Γεροβασίλη ο Κασσελάκης

Το «κράξιμο» στον Πύρρο Δήμα για τα… μπλε αυγά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 02:30