search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 00:59
MENU CLOSE

Νεκροθάφτης κακοποίησε σεξουαλικά το πτώμα 9χρονης – Σοκ από την ομολογία του

27.10.2016 10:16
Δυτική Ελλάδα: Δύο συλλήψεις για διακίνηση παιδικού πορνογραφικού υλικού  - Media

 

Στην ανακρίτρια Ρόδου αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα 60χρονος Βρετανός, ο οποίος κατηγορείται για παιδική πορνογραφία, αποπλάνηση ανηλίκων αλλά και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας!

Ο 60χρονος, ο οποίος εργαζόταν επί 25 χρόνια στην πατρίδα ως πυροσβέστης, διαμένει στη Ρόδο και κατηγορείται πως έχει αποπλανήσει: την ίδια του την κόρη, την ανήλικη κόρη της πρώην φίλης του, ενώ φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά το άψυχο σώμα ενός εννιάχρονου κοριτσιού την περίοδο των τριών χρόνων που εργαζόταν ως υπάλληλος γραφείου τελετών.

Ο Βρετανός, που φέρεται να ομολόγησε διαδικτυακά όσα είχε διαπράξει, συνελήφθη από τις ελληνικές αστυνομικές αρχές, τον Ιανουάριο του 2013, μετά από σήμα της Ιντερπόλ. Σύμφωνα με το έγγραφο που εστάλη στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών ο άγνωστος (τότε) χρήστης του διαδικτύου ισχυριζόταν σε αναρτήσεις του ότι είχε αποπλανήσει δύο κορίτσια και πως στη Ρόδο, όπου βρισκόταν πλέον, φωτογράφιζε γυμνά παιδιά στη θάλασσα.

Σε ένα από τα μηνύματα έγραφε ότι είχε σεξουαλικές επαφές με την ανήλικη κόρη του, ενώ στις ίδιες συνομιλίες ανέφερε ότι είχε εγκαταλείψει την πατρίδα του επειδή είχε πιαστεί να κακοποιεί και την εφτάχρονη κόρη της πρώην συντρόφου του. Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο 60χρονος φέρεται να «καμάρωνε» πως είχε συνευρεθεί συνολικά με τρία παιδιά, ηλικίας τριών, πέντε και εφτά ετών, αλλά το πιο αρρωστημένο μήνυμά του ήταν ότι στο διάστημα που εργαζόταν ως νεκροθάφτης είχε κακοποιήσει το άψυχο σώμα κοριτσιού.

Οι ψηφιακές συνδέσεις του άνδρα από το Νιούκαστλ έγιναν «φύλλο αι φτερό» και διαπιστώθηκε ότι στον λογαριασμό του στο Yahoo Messenger είχε λάβει εφτά φωτογραφίες με υλικό παιδικής πορνογραφία και ημίγυμνα παιδιά.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42