search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 14:50
MENU CLOSE

Σπάνια εικόνα: Η Αθηνά Ωνάση χαμογελαστή και χαρούμενη σε ιππικούς αγώνες (Photos)

31.10.2016 08:04
«Αυτός είναι ο λόγος που η Αθηνά Ωνάση δεν έρχεται στην Ελλάδα» - «Είναι πολύ σκληρό άτομο» - Αποκαλυπτικός Αλέξης Μανθεάκης (Video) - Media

 

Είναι από τις ελάχιστες φορές που βλέπουμε την Αθηνά Ωνάση να χαμογελά. Το κορίτσι με τα μελαγχολικά μάτια πήγε σε διεθνείς ιππικούς αγώνες στη Γαλλία και ήταν ήρεμη και χαμογελαστή.Η είδηση του διαζυγίου της Αθηνάς Ωνάση από τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο έκανε  το γύρο του πλανήτη, ενώ οι φήμες για την κατάσταση της υγείας της μετά τον χωρισμό οργίασαν.

Η χρυσή κληρονόμος»πήρε μέρος στο πρωτάθλημα International Jumping στη Λιόν, όπου οι φωτογράφοι την «συνέλαβαν» σε πολύ χαλαρά στιγμιότυπα.Η ίδια όπως φαίνεται στις φωτογραφίες ίναι σε φόρμα και σε καλή διάθεση.

Παρά τα όσα είχαν ακουστεί στο παρελθόν για τις διατροφικές της διαταραχές, η Αθηνά έβαλε τέλος στα σενάρια, καθώς φαίνεται να απολαμβάνει με ιδιαίτερη όρεξη το γεύμα της.

 

Πηγή:star.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 14:48