search
ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 23:03
MENU CLOSE

Θεοδωράκης: Ο Γιάννης Τζαννετάκος για πρόεδρος του ΕΣΡ (Video)

31.10.2016 12:44
Θεοδωράκης: Ο Γιάννης Τζαννετάκος για πρόεδρος του ΕΣΡ  (Video) - Media

 

 

Μετρώντας αντίστροφα για την Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής με αντικείμενο την συγκρότηση του ΕΣΡ το Ποτάμι διά στόματος Σταύρου Θεοδωράκη προτείνει για την προεδρία του Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου τον Γιάννη Τζαννετάκο. 

“Το Ποτάμι θα επιμείνει στην πρότασή του για συγκρότηση του ΕΣΡ χωρίς πρόσωπα από το παλιό κομματικό παρελθόν. Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ποταμιού, συζήτησε και εκτίμησε ότι μια καλή λύση για το ΕΣΡ θα ήταν αυτή τη στιγμή ο Γιάννης Τζαννετάκος. Καλούμε τα άλλα κόμματα να ανοίξουν και αυτά τα χαρτιά τους” σημείωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης από το περιστύλιο της Βουλής. 

“Όμως το ένα θέμα είναι το ΕΣΡ και το άλλο είναι τι θα κληθεί να εφαρμόσει το ΕΣΡ. Εμείς λέμε ότι δεν αποτελεί βάση ο νόμος Παππά. Έχει καταπέσει και στη συνείδηση της κοινωνίας και βέβαια δεν τον αποδεχόμαστε. Επιμένουμε περισσότερα κανάλια, περισσότεροι εργαζόμενοι και περισσότερα λεφτά στα δημόσια ταμεία” πρόσθεσε ο επικεφαλής του Ποταμιού.  


 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 23:03