search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:26
MENU CLOSE

Σοκ στη Δανία: Στον καταψύκτη βρέθηκαν τα πτώματα γυναίκας και των δύο παιδιών της- Αναζητείται ο πατέρας

01.11.2016 07:08
Σοκ στη Δανία: Στον καταψύκτη βρέθηκαν τα πτώματα γυναίκας και των δύο παιδιών της- Αναζητείται ο πατέρας - Media

 

Σοκ στη Δανία, όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν νεκρή μέσα στον καταψύκτη του σπιτιού της μια 27χρονη γυναίκα από τη Συρία και τα δυο παιδάκια της 7 και 9 χρονών.

Βασικός ύποπτος θεωρείται ο σύζυγος της και πατέρας των παιδιών, ο οποίος αναζητείται και σύμφωνα με πληροφορίες δεν διέμενε με την οικογένεια του.

Σύμφωνα με την αστυνομία συγγενείς της 27χρονης επιχειρούσαν μέρες να επικοινωνήσουν μαζί της και δεν την έβρισκαν κι έτσι άρχισε η αναζήτηση της. Σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο σπίτι της οικογένειας βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα. Η γυναίκα με τα παιδιά της νεκροί μέσα στον καταψύκτη. Ωστόσο ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί πώς και πότε πέθαναν, ενώ ανώτατος αξιωματικός της αστυνομίας διευκρίνισε πως πρόκειται για οικογενειακή τραγωδία και αναζητείται ο πατέρας ως βασικός ύποπτος.

Η οικογένεια έφθασε στη Δανία το 2015 και τέθηκε υπό καθεστώς ασύλου Εκείνη τη χρονιά 21.000 αιτούντες έλαβαν άσυλο από 14.815 που είχαν λάβει το 2014, αν και η χώρα εξακολουθεί να τηρεί σκληρή προσφυγική πολιτική.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:26