search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 12:26
MENU CLOSE

Κανέλλη για ντέρμπι: Να μην κωλώσει ο Παναθηναϊκός

06.11.2016 16:56
Κανέλλη για ντέρμπι: Να μην κωλώσει ο Παναθηναϊκός - Media

 

Έναν Παναθηναϊκό με χαρακτήρα προσδοκά να δει στο αποψινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό η οπαδός των «πρασίνων» και βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη

«Μου έχει μείνει το 3-2 στη Λεωφόρο το 2003, που όλα τα γκολ ήταν του Παναθηναϊκού. Εγώ θέλω αυτό από τον Παναθηναϊκό. Το χαρακτήρα! Να μην κωλώσει. Τότε έβαλε δύο αυτογκόλ και πάλι νίκησε. Ο Ολυμπιακός ακόμη κι όταν δεν έχει τον χαρακτήρα τον βρίσκει», δήλωσε στο sport-fm η βουλευτής του ΚΚΕ.

«Είναι θέμα νοοτροπίας πώς θα κατέβουμε. Δεν πιστεύω στο “δεν μπορώ!” Ας κάνει ο Παναθηναϊκός μια πολύ καλή εμφάνιση και ας χάσει. Να μη χάσει όμως με κατεβασμένα τα παντελόνια», πρόσθεσε, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει την κριτική της στην αγαπημένη της ομάδα. «Η Λεωφόρος έχει πάψει να είναι μέρος που το φοβούνται και αυτό είναι ευθύνη μόνο του Παναθηναϊκού», τόνισε. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 12:26