search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 01:11
MENU CLOSE

Αχτσιόγλου: Δέχομαι την πολιτική κριτική – Όχι τις σεξιστικές επιθέσεις

13.11.2016 08:36
Αχτσιόγλου: Πάρτι εργολάβων με την ακίνητη περιουσία του υπ. Εργασίας - Media

 

Δεν θα ανεχθώ σχόλια με σεξιστικά χαρακτηριστικά ξεκαθαρίζει η Έφη Αχτσιόγλου και παραδέχεται πως η διαπραγμάτευση για τα εργασιακά θα είναι σκληρή.

Σε συνέντευξή της στο «Έθνος της Κυριακής» η νέα υπουργός Εργασίας αναφέρθηκε στη σκληρή διαπραγμάτευση για τα εργασιακά και τόνισε πως είναι αναγκαίο να υπάρχει ένα πλέγμα προστασίας των εργαζομένων από τις ομαδικές απολύσεις.

«Τα όρια που θέτει η ελληνική νομοθεσία, πέρα από τα οποία μια απόλυση λογίζεται ομαδική, είναι πλήρως συμβατά με το ενωσιακό δίκαιο», επισήμανε η Αχτσιόγλου απαντώντας εμμέσως στο ΔΝΤ που ζητά αύξηση των ορίων για τις ομαδικές απολύσεις.

Η κ. Αχτσιόγλου δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα σχόλια που γίνονται από την ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά της, δηλώνοντας πως λαμβάνει σοβαρά υπόψη της μόνο την πολιτική κριτική και όχι τα σχόλια με σεξιστική υπόσταση ενώ πήρε θέση και για το θέμα της ηλικίας λέγοντας χαρακτηριστικά «Δεν πρέπει να αντιμετωπίζουν την ηλικία ως φετίχ, είτε θετικά, είτε αρνητικά».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42