search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 18:17
MENU CLOSE

Βίντεο από τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας

17.11.2016 17:52
Βίντεο από τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας - Media

 

Επεισόδια είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα στους δρόμους γύρω από το Πολυτεχνείο. Στη συμβολή των οδών Πατησίων και Στουρνάρη, περίπου 100 κουκουλοφόροι που βγήκαν από το κτίριο Γκίνη του Ιδρύματος, που τελεί υπό κατάληψη, πετούν βόμβες μολότοφ, καπνογόνα, πέτρες και ξύλα προς στις Αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στην περιοχή. Σύμφωνα με την αστυνομία, αντικείμενα προς τις δυνάμεις ασφαλείας πετούν και άτομα από ταράτσες κτιρίων της περιοχής.

Η αστυνομία απάντησε με χρήση χημικών στους κουκουλοφόρους που νωρίτερα πέταξαν βόμβες μολότοφ, πέτρες και ξύλα εναντίον των δυνάμεων της, με συνέπεια η ατμόσφαιρα στην ευρύτερη περιοχή του Πολυτεχνείου να είναι αποπνικτική.

Οι κουκουλοφόροι, οι οποίοι έχουν χωριστεί σε δυο διαφορετικές ομάδων των 80-100 ατόμων η κάθε μία, συνεχίζουν τις ρίψεις μολότοφ και άλλων αντικειμένων κατά των αστυνομικών δυνάμεων.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 18:17