26/01/2020 18:11:47
10.12.2009

«Σέρνονται» οι εμβολιασμοί…

«Σέρνονται» οι εμβολιασμοί… - Media

Υποτονικότατο παραμένει το εμβολιαστικό ρεύμα στη χώρα παρά την πολυδιαφημιζόμενη αύξηση του αριθμού των θυμάτων της νέας γρίπης και τις διαρκείς προειδοποιήσεις ότι… τα χειρότερα δεν τα είδαμε ακόμα. Ένα μήνα περίπου μετά την έναρξη των εμβολιασμών έχουν καταναλωθεί μόλις 260.602 δόσεις του πανδημικού εμβολίου και το όραμα της δημιουργίας σινικού τείχους έναντι του ιού με τον εμβολιασμό 4.000.000 πολιτών χαρακτηρίζεται –εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- ουτοπικό.

Υπό την πίεση αυτών των διαπιστώσεων το Υπουργείο έλαβε την πρωτοβουλία να προχωρήσει σε επιτόπιο εμβολιασμό των ανθρώπων που δυσκολεύονται να μετακινηθούν από τις εστίες τους(αναρωτιόμαστε πώς θα μολύνονταν οι συγκεκριμένοι πολίτες εφόσον είναι εξ ανάγκης σε κατ’ οίκον περιορισμό) και δε θα ήταν διόλου παράξενο πλέον αν στο δώρο των Χριστουγέννων συμπεριλαμβανόταν φέτος και μια δόση Pendermix. Από την πλευρά τους, οι επιστήμονες που είναι πανδημικώς correct, καλούν τους πολίτες να παρακούσουν το ένστικτό τους και τους αιρετικούς συναδέλφους τους και να σπεύσουν να «τρυπηθούν» όσο υπάρχει ακόμα καιρός. Κι εμείς ακόμα αναρωτιόμαστε αν είναι στραβός ο γυαλός ή αν στραβά αρμενίζουμε… Ή μήπως τυχόν ισχύουν και τα δύο.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.