search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 00:35
MENU CLOSE

Η 28χρονη διευθύντρια του Τσίπρα υποδέχτηκε Μπουτάρη – Σκουρλέτη στο πρωθυπουργικό γραφείο (Photos)

02.12.2016 18:04
Η 28χρονη διευθύντρια του Τσίπρα υποδέχτηκε Μπουτάρη - Σκουρλέτη στο πρωθυπουργικό γραφείο (Photos) - Media

 

«Πρεμιέρα» στα καθήκοντά της ως διευθύντρια του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε την Παρασκευή η Κατερίνα Νοτοπούλου, η οποία υποδέχτηκε τον υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη και τον δημάρχο της πόλης Γιάννη Μπουτάρη, σύμφωνα με το thestival.gr.

Η 28χρονη διευθύντρια του πρωθυπουργικού γραφείου υποδέχθηκε τον υπουργό και τον δήμαρχο μαζί με τους συνεργάτες τους λίγο μετά τις 12.00, και στη συνέχεια πραγματοποίησαν σύσκεψη στο γραφείο.

Παρών στη συνάντηση ήταν και ο αντιδήμαρχος Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Κοινωνίας των Πολιτών του δήμου Θεσσαλονίκης, Νίκος Φωτίου, καθώς και η διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας Εγνατία Οδός ΑΕ, Ρία Καλφακακου.

Η συζήτηση στην σύσκεψη περιστρεφόταν γύρω από θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τα οποία άπτονται της αρμοδιότητας του κ. Σκουρλέτη.

Ένα από τα θέματα που έθεσε ο κ. Μπουτάρης είναι τα προβλήματα που δημιουργεί στο δήμο, η υπεξαίρεση από την εποχή της δημαρχίας Παπαγεωργόπουλου, η οποία έχει ως αποτέλεσμα να έχει στερηθεί φορολογική ενημερότητα ο δήμος.

Ο δήμαρχος ζήτησε να υπάρξει ρύθμιση προκειμένου να αντιμετωπιστούν αυτά τα προβλήματα.

Να σημειωθεί πως αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Γιάννης Μπουτάρης επισκέπτεται το πρωθυπουργικό γραφείο στη Θεσσαλονίκης, καθώς στην έναρξη λειτουργίας η οποία έγινε παρουσία του πρωθυπουργού, τον εκπροσώπησε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Αβραμόπουλος.

 

Πηγή: thestival.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42