search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 14:10
MENU CLOSE

Ο Καμμένος επιτέθηκε στη ΝΔ και… θυμήθηκε τον Ανδρέα Παπανδρέου

10.12.2016 16:41
Καμμένος: Να παρέμβουν 15 εισαγγελείς Διαφθοράς και να αρχίσουν τις διώξεις - Media

 

Στη ΝΔ επιτέθηκε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος με αφορμή την δήλωση που έκανε ο αντιπρόεδρος της “γαλάζιας” παράταξης Άδωνις Γεωργιάδης πως το κόμμα του “θα κάνει ότι μεταρρυθμίσεις ζητήσει ο Σόιμπλε και άλλες τόσες”.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ “θα ψήφιζαν μέτρα πάνω από 8,8 δισ., βασισμένα στο πλεόνασμα του 4,5% για το οποίο είχαν δεσμευθεί για την περίοδο 2016 – 2019, οι επικουρικές θα είχαν εκμηδενιστεί, οι συνταξιούχοι θα έβλεπαν στο ΑΤΜ μείωση μεγαλύτερη από 50% στο εισόδημά τους, δεν θα απολάμβαναν του προνομίου της ελάχιστης εγγυημένης σύνταξης, ενώ σήμερα προστατεύθηκαν. Η ανεργία θα είχε εκτοξευτεί γιατί ο κ. Μητσοτάκης θα απέλυε 15.000 υπαλλήλους, όπως προέβλεπε το πρόγραμμα που είχε υπογράψει η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ”, υποστήριξε ο Πάνος Καμμένος. 

Σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στα εθνικά ζητήματα και τις ανακοινώσεις που εκδίδει το υπουργείο Άμυνας ο Πάνος Καμμένος ανέφερε πως «οι ανακοινώσεις έχουν να κάνουν με την προκλητικότητα της Τουρκίας, όχι την εξωτερική πολιτική. Δεν πρέπει να υπάρχει μία ξεκάθαρη απάντηση;”. 

Απευθύνθηκε μάλιστα προς τα έδρανα του ΠΑΣΟΚ και αναρωτήθηκε τι θα έκανε ο Ανδρέας Παπανδρέου σε αντίστοιχη περίπτωση. “Σας θυμίζω ότι και ο Γεράσιμος Αρσένης και ο Γιάννης Χαραλαμπόπουλος τέτοιες κινήσεις είχαν κάνει”, σημείωσε ο υπουργός Άμυνας. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 14:10