search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:51
MENU CLOSE

Σκύρος: Ο Πάνος Καμμένος «ξεματιάζει» τους πιλότους που απογειώνονται για αναγνώριση τουρκικών μαχητικών (Photos)

21.12.2016 14:19
Σκύρος: Ο Πάνος Καμμένος «ξεματιάζει» τους πιλότους που απογειώνονται για αναγνώριση τουρκικών μαχητικών (Photos) - Media

 

Με… σταυρούς αποχαιρετούσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, τους πιλότους των μαχητικών αεροσκαφών επιφυλακής που απογειώνονται για να αναγνωρίσουν και αναχαιτίσουν εικονικά τουρκικά αεροσκάφη, στην 135 Σμηναρχία Μάχης.

Ο υπουργός βρέθηκε στη Σκύρο για να ανταλλάξει ευχές με στελέχη των ενόπλων δυνάμεων και στρατεύσιμους. Τον συνόδευσε ο αρχηγός ΓΕΑ αντιπτέραρχος, Χρήστος Βαΐτσης, απέδιδε τιμές στους ιπτάμενους της Πολεμικής Αεροπορίας.

Την ώρα που ο υπουργός συνομιλούσε με τα πληρώματα των αεροσκαφών επιφυλακής, δόθηκε εντολή απογείωσης από το Εθνικό Κέντρο Αεροπορικού Ελέγχου για αναγνώριση ιχνών που εισήλθαν στο FIR Αθηνών.

Ο Π. Καμμένος δήλωσε μεταξύ άλλων: «Αισθανόμαστε ιδιαίτερη τιμή και χαρά να βρισκόμαστε σε αυτή την ιστορική Μονάδα, ενόψει των Χριστουγέννων και των Άγιων ημερών που έρχονται, για να ευχηθούμε χρόνια πολλά σε όλους σας, καλές γιορτές, καλά Χριστούγεννα. Σε αυτό το νησί, το οποίο έχει μία ιδιαίτερη εθνική και γεωστρατηγική σημασία, στη συμβολή της υπεράσπισης του εθνικού εναέριου χώρου και στην προάσπιση της εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας».

Απευθυνόμενος στους πιλότους, τους μηχανικούς και όλο το προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας στη Σκύρο, ο Π. Καμμένος είπε: «H δράση όλων σας αποτελεί για το έθνος μας ένα μεγάλο κεφάλαιο, καθώς εκτελείτε υψηλή αποστολή και η συνεχής παρουσία σας συμβάλλει στην αποτρεπτική ικανότητα της χώρας μας» και συμπλήρωσε: «Θέλω να σας ευχαριστήσω για όλη τη σκληρή δουλειά, τον επαγγελματισμό, το υψηλό ηθικό και την ετοιμότητά σας, που αποδεικνύουν ότι το ισχυρότερο όπλο μας είναι το ανθρώπινο δυναμικό».

«Πιστεύω ότι οι μέρες που έρχονται και η καινούργια χρονιά, είναι μια καινούρια αρχή. Μια καινούρια αρχή για την πατρίδα μας, που βγαίνοντας από την οικονομική κρίση, αξιοποιώντας πιο πολύ από όλα τη γεωστρατηγική μας θέση, την οποία διαφυλάξατε και ενισχύσατε εσείς με την ετοιμότητα και τον επαγγελματισμό σας, θα μπορέσουμε να αποκαταστήσουμε όλα εκείνα τα οποία υπέστη το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων αυτά τα χρόνια της βαριάς κρίσης.

 Εκ μέρους, λοιπόν, της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού, αλλά και του συνόλου του ελληνικού λαού, σας εκφράζω τη βαθιά ευγνωμοσύνη μας», υπογράμμισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:51