search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 21:30
MENU CLOSE

Σε συμμορία εκβιαστών ο γιός γνωστού λαϊκού τραγουδιστή – Οι απειλές, ο εμπρησμός και ο μεσίτης – Τρεις συλλήψεις

25.12.2016 17:39
Σε συμμορία εκβιαστών ο γιός γνωστού λαϊκού τραγουδιστή - Οι απειλές, ο εμπρησμός και ο μεσίτης - Τρεις συλλήψεις - Media

 

Μέλος σε συμμορία εκβιαστών φέρεται να είναι ο γιος πασίγνωστου λαϊκού τραγουδιστή. Μάλιστα, έχει συλληφθεί από την ασφάλεια Αττικής, καθώς υπάρχουν καταγγελίες για εμπλοκή του στην εκβίαση μεσιτών ακινήτων, εργολάβων, αλλά και αγοραστών σπιτιών.

Εγκέφαλος της σπείρας φέρεται να είναι μεσίτης που δραστηριοποιείται στην Αττική. Ο μεσίτης ήρθε σε αντιπαράθεση με κατασκευαστές οικοδομών, όταν δεν πήρε το προβλεπόμενο ποσοστό του από αγοραπωλησίες.

Τότε άρχισε η κόλαση για τους εργολάβους, αλλά και για τους ιδιοκτήτες σπιτιών, με τον μεσίτη να εκβιάζει. Μάλιστα, τα μέλη της συμμορίας απειλούσαν με απαγωγές και στις 16 Νοεμβρίου υπήρξε κι εμπρησμός αγοραστή ακινήτου.

Μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν διαλευκανθεί τρεις υποθέσεις από τις Αρχές. Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν την Παρασκευή στον εισαγγελέα και θα απολογηθούν την Τρίτη στον ανακριτή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 21:29