search
ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 04:22
MENU CLOSE

Σοκ από το απάνθρωπο tweet στις ΗΠΑ: «Γιατί μόνο 92 νεκροί στο Τουπόλεφ; Χώραγε 180…»

26.12.2016 16:11
Σοκ από το απάνθρωπο tweet στις ΗΠΑ: «Γιατί μόνο 92 νεκροί στο Τουπόλεφ; Χώραγε 180...» - Media

 

Την οργή ακόμα και του ίδιου του κόμματός του προκάλεσε το στέλεχος των Δημοκρατικών στην Καλιφόρνια, Χουσάμ Αϋλούς, ο οποίος σχολίασε με απάνθρωπο και τερατώδη τρόπο στο Twitter τη συντριβή του Τουπόλεφ στη Μαύρη Θάλασσα, η οποία κόστισε τη ζωή σε 92 επιβάτες και το πλήρωμα του αεροσκάφους.

Ο τύπος αυτός, ο οποίος, μάλιστα δηλώνει για ακτιβιστής για τα ανθρώπινα και τα πολιτικά δικαιώματα, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «Είμαι θλιμμένος για τη συντριβή του ρωσικού στρατιωτικού αεροσκάφους. Το Tu-154 θα μπορούσε να μεταφέρει ως και 180 στρατιωτικούς αντί μόνο 92».

Μόλις ανήρτησε το tweet δέχθηκε δριμεία επίθεση από τους πάντες (πληροφορίες αναφέρουν ότι το Δημοκρατικό Κόμμα του «τράβηξε το αυτί») και υποχρεώθηκε να το σβήσει, αναρτώντας ότι έγραψε το προηγούμενο tweet χωρίς να γνωρίζει ότι το αεροσκάφος μετέφερε και πολιτικό προσωπικό. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 01:43