search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:07
MENU CLOSE

Στραγγάλισε την πρώην κοπέλα του και τον γιο τους γιατί… βαρέθηκε να πληρώνει διατροφή

29.12.2016 07:55
Στραγγάλισε την πρώην κοπέλα του και τον γιο τους γιατί… βαρέθηκε να πληρώνει διατροφή - Media

 

Ένας πατέρας σκότωσε την πρώην σύντροφό του και στραγγάλισε μέχρι θανάτου τον 4χρονο γιο τους καθότι είχε… βαρεθεί να πληρώνει διατροφή για τον γιο τους.

Ο Ισαάκ Ινφάντε, 23 ετων, συνελήφθη πριν από λίγες μέρες από την αστυνομία της Νέας Υόρκης για τον θάνατο της 36χρονης Φελίσια Μπαραχόνα και του 4χρονου γιου τους, Μιγκέλ.

Σύμφωνα με την Daily Mirror, ο Ινφάντε φέρεται να δήλωσε πως σκότωσε τον μικρό επειδή μπήκε στο δωμάτιο την ώρα που έπνιγε  την 36χρονη.  Στην κατάθεσή του στην αστυνομία ο Ινφάντε δήλωσε πως σκότωσε την Μπαραχόνα γιατί δεν του άρεσε ο τρόπος που μεγάλωνε τον Μιγκέλ καθότι τον έντυνε με θυληπρεπή, κατά τη γνώμη του, ρούχα, γιατί η 36χρονη προκαλούσε προβλήματα στην νέα του σχέση και καθότι δεν ήθελε… άλλο να πληρώνει διατροφή για τον μικρό.

Όπως έγινε γνωστό ο Ινφάντε και η Μπαραχόνα ξεκίνησαν τη σχέση τους όσο ο 23χρονος ήταν μαθητής της. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01