search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 17:39
MENU CLOSE

Νέες αποκαλύψεις για Σώρρα – Τι δουλειές έκανε στην Αχαϊα μέχρι το 2010 – Τα φουσκωτά παιχνίδια και οι μπετονιέρες – Γιατί προσέφυγε ιδιοκτήτης κτιρίου στη δικαιοσύνη

06.01.2017 18:04
Νέες αποκαλύψεις για Σώρρα - Τι δουλειές έκανε στην Αχαϊα μέχρι το 2010 - Τα φουσκωτά παιχνίδια και οι μπετονιέρες - Γιατί προσέφυγε ιδιοκτήτης κτιρίου στη δικαιοσύνη - Media

 

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τη δράση του Αρτέμη Σώρρα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του καναλιού “Ε”, ο Σώρρας μέχρι το 2003 νοίκιαζε φουσκωτά παιχνίδια για παιδότοπους και παραλίες στην Αχαϊα.

Το ρεπορτάζ του “Ε” ανέφερε ότι ο Σώρρας στη συνέχεια – και μέχρι το 2010 – περιέλαβε στην επιχείρηση και την εισαγωγή φορτηγών και βαρέων αγροτικών μηχανημάτων, όπως εκσκαφείς, μπετονιέρες κ.α.

Η επιχείρηση αυτή έκλεισε, ενώ ο ιδιοκτήτης που νοίκιαζε το κτίριο, το οποίο ήταν η έδρα της εταιρίας, ισχυρίστηκε ότι ο Σώρρας χρώσταγε μισθώματα. Ο ιδιοκτήτης, όπως λέει, προσέφυγε στη δικαιοσύνη και δικαιώθηκε.

Από το 2010 κι έπειτα ο Σώρρας έπαψε να δραστηριοποιείται στην Αχαϊα και βρέθηκε στην Αθήνα. Λίγο αργότερη ξεκίνησε η γνωστή ιστορία, που έχει προκαλέσει σάλο στο πανελλήνιο, με τα 600 δισ.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 17:38