search
ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 02:26
MENU CLOSE

Χαλκίδα: Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου μιας 63χρονης – Τη μαχαίρωσαν και την έριξαν από τις σκάλες

14.05.2024 17:26
astynomia new

Μία νέα εξέλιξη παρουσιάζει η υπόθεση θανάτου μιας 63χρονης στη Χαλκίδα, καθώς ενώ αρχικά εκτιμήθηκε ότι το συμβάν προέκυψε από πτώση, τελικά διαπιστώθηκε πώς η γυναίκα, μαχαιρώθηκε.

Ειδικότερα, από την έρευνα προέκυψε πως η γυναίκα έφερε πέντε τραύματα στην περιοχή του λαιμού (αυχένα) τα οποία προήλθαν από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανόν μαχαίρι χωρίς ακόμα να έχει εντοπιστεί αυτός ή αυτοί που της στέρησαν τόσο άγρια τη ζωή.

Η ιστορία άρχισε να ξετυλίγεται το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής (10/5) όταν μία οικογενειακή φίλη του θύματος κάλεσε τις Αρχές και ανέφερε πως πήγε στο σπίτι της γυναίκας και την εντόπισε νεκρή.

Στο σημείο έσπευσαν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. και διαπίστωσαν ότι η σορός της γυναίκας βρίσκονταν εντός της διώροφης μονοκατοικίας της, στη βάση εσωτερικής σκάλας, σε πρηνηδόν θέση και με εμφανή τραύμα στο κεφάλι, ενώ υπήρχε λίμνη αίματος στο σημείο.

Τέλος, όπως κατέθεσε η κόρη και σύνοικος της θανούσας είχε αφαιρεθεί σε απροσδιόριστο χρόνο από το δωμάτιό της το χρηματικό ποσό των 7.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης:

Διαμαρτυρία στη ΓΑΔΑ για τις μαζικές προσαγωγές από την κατάληψη της Νομικής

Βραυρώνα: Το νεογνό είχε κακώσεις εν ζωή – Συγκλονίζει η κατάθεση της καμαριέρας

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στην Περιφερειακή του Αιγάλεω – Στο σημείο ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 02:24