search
ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 01:49
MENU CLOSE

Βραυρώνα: Το νεογνό είχε κακώσεις εν ζωή – Συγκλονίζει η κατάθεση της καμαριέρας

14.05.2024 15:49
vraurona-new

Συνεχίζονται οι εξελίξεις στην υπόθεση του βρέφους στη Βραυρώνα, με τα τελευταία στοιχεία να δείχνουν πως το μωρό γεννήθηκε ζωντανό. Ωστόσο, τις τελικές απαντήσεις αναμένεται να δώσει η νεκροψία – νεκροτομή.

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο ιατροδικαστής κ. Παντελής Αλεξάνδρου σχολίασε τα στοιχεία που υπάρχουν αναφορικά με την κατάσταση στην οποία βρέθηκε το νεογνό. 

«Οι πληροφορίες είναι – αναφορικά με το ποινικό κομμάτι – ότι το νεογνό είχε κακώσεις εν ζωή γενόμενες και η παραμόρφωση στην κεφαλή όπως επίσης και οι κακώσεις στην κοιλιά είχανε γίνει προφανώς από το απορριματοφόρο», δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Η εκπομπή αποκάλυψε επίσης την κατάθεση μιας καμαριέρας και συγκατοίκου της μητέρας του βρέφους, στην οποία περιγράφει όλα όσα έγιναν στο ξενοδοχείο τη μέρα που – κατά πως φαίνεται – η γυναίκα από το Νεπάλ γέννησε. 

Βραυρώνα: Η κατάθεση της καμαριέρας

«Εργάζεται του τελευταίους δύο μήνες στο ξενοδοχείο. Πριν από περίπου έναν μήνα ήρθε για δουλειά μία κοπέλα που είναι και αυτή από το Νεπάλ. Έμεναν μαζί στο ίδιο δωμάτιο, μαζί και με ακόμα δύο κοπέλες από το Νεπάλ. Η κατηγορούμενη δεν ένιωθε καλά, έτσι την αναπλήρωσε εκείνη κατά το ωράριο 08:00 – 16:00. Το ίδιο ωράριο δούλευαν και οι άλλες κοπέλες του δωματίου. Η κατηγορούμενη δε βγήκε καθόλου από το δωμάτιο, ούτε για φαγητό. 

Γύρω στις 17:00 που επέστρεψαν στο δωμάτιο, η κατηγορούμενη ήταν ακόμη κλεισμένη στο μπάνιο. Τους είπε πως θα αργήσει πολύ, καθώς είχε διάρροια και να χρησιμοποιήσουν άλλη τουαλέτα αν θέλουν. Όση ώρα ήταν μέσα στο μπάνιο μουρμούριζε, σαν να τραγουδάει κάτι, ενώ ακουγόταν συνεχώς νερά από τη ντουζιέρα και το καζανάκι να δουλεύει. Έμεινε εκεί μέσα περίπου τρεις ώρες και συνεχώς ακούγονταν αυτοί οι θόρυβοι. Κάποια στιγμή ανησύχησαν πολύ με τις κοπέλες ότι δεν είναι καλά, καθώς δεν τους άνοιγε. 

Τότε πήρε η ίδια μαχαίρι και άνοιξε την πόρτα του μπάνιου. Είδε την κατηγορούμενη όρθια, φορώντας μόνο το εσώρουχο κι ένα σορτσάκι. Υπήρχε αίμα στο πάτωμα, το οποίο είχε σκουπίσει με τη σφουγγαρίστρα. Τη βγάλανε έξω, έκατσε στο κρεβάτι αλλά συνέχισε και είχε αρκετή αιμορραγία, οπότε ανησύχησαν. Εκείνη είπε πως είχε περίοδο, και γι’ αυτό τόσο αίμα. Εκείνοι φώναξαν τον σύντροφό της να έρθει από το δωμάτιο. Εκείνος ήρθε μετά από λίγο και τους είπαν να βγουν έξω από το δωμάτιο για να μιλήσουν. Έμειναν μόνοι τους για περίπου 10 λεπτά. Έπειτα μπήκαν κι εκείνες στο δωμάτιο. Ο σύντροφος έφυγε, αλλά η κατηγορούμενη δεν ήταν καθόλου καλά. 

Έχανε τις αισθήσεις της οπότε κάλεσαν τη ρεσεψιόν για βοήθεια και εκείνοι κάλεσαν ταξί που ήρθε και τους πήρε για το νοσοκομείο», είπε η καμαριέρα.

Να σημειωθεί πως ο πατέρας του βρέφους πήρε προθεσμία για να απολογηθεί ενώπιων του ανακριτή την Πέμπτη 16/5. 

Διαβάστε επίσης:

Διαμαρτυρία στη ΓΑΔΑ για τις μαζικές προσαγωγές από την κατάληψη της Νομικής

Κυριακή Γρίβα: Στον Άρειο Πάγο οι συγγενείς – Κατηγορούν το αρμόδιο τμήμα της Εισαγγελίας ότι αρνήθηκε να παραδώσει την ΕΔΕ

ΕΟΔΥ: Πρώιμη έναρξη δραστηριότητας των κουνουπιών – Προφυλαχθείτε από τον ιό του Δυτικού Νείλου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 01:03