search
ΣΑΒΒΑΤΟ 08.06.2024 18:20
MENU CLOSE

Βραυρώνα: Στον ανακριτή ο πατέρας του νεκρού βρέφους

14.05.2024 07:05
vravrona moro nekro – new

Tο κατώφλι του ανακριτή αναμένεται να περάσει σήμερα ο πατέρας του βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό σε χωματερή στην περιοχή της Βραυρώνας.

Ο ίδιος και η σύντροφός του αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση από κοινού.

Ενώπιον του εισαγγελέα οδηγήθηκε χθες η μητέρα του βρέφους από το Νεπάλ, μόλις πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» όπου νοσηλευόταν.

Η ίδια πήρε προθεσμία για να απολογοηθεί την Πέμπτη, ενώ εκκρεμούν οι ιστολογικές εξετάσεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό.

Η γυναίκα μεταξύ άλλων ανέφερε πως έχασε το παιδί πριν 5 μήνες ύστερα από αποβολή σε χωράφια που δούλευε τότε, κάτι όμως που έρχεται σε αντίθεση με την γνωμάτευση των γιατρών που την εξέτασαν στο νοσοκομείο που κάνουν λόγο για τελειόμηνη κύηση.

Η άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών οδήγησε στην εξιχνίαση της υπόθεσης και στον εντοπισμό του νεκρού βρέφους στην χωματερή του Δήμου Βραυρώνας, με αποτέλεσμα οι ψευδείς ισχυρισμοί του ζευγαριού να πέσουν στο κενό.

Κατά την νεκροψία-νεκροτομή ο ιατροδικαστής κατέληξε πως το βρέφος πιθανόν γεννήθηκε ζωντανό, ωστόσο απόλυτη εικόνα θα σχηματιστεί από τις ιστολογικές εξετάσεις οι οποίες θα αποδείξουν το αν όντως γεννήθηκε ζωντανό το παιδί και τον ακριβή μηχανισμό θανάτου, αν δηλαδή ήταν ασφυκτικός ή αποτέλεσμα κάποιας κάκωσης.

Διαβάστε επίσης

Άγιοι Ανάργυροι: Η επιστολή της μητέρας για τον δολοφόνο της Κυριακής

Ολονυκτία των φοιτητών ενάντια στην ισραηλινή σφαγή των Παλαιστινίων – «Η γενοκτονία φέρει τη σφραγίδα ΗΠΑ-ΕΕ- Ισραήλ»

Εύβοια: Άγριο ξύλο σε αγώνα μπάσκετ – Κόσμος εισέβαλε στο παρκέ και χτύπησε παίκτες (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 08.06.2024 18:17