search
ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 23:40
MENU CLOSE

Άγιοι Ανάργυροι: Η επιστολή της μητέρας για τον δολοφόνο της Κυριακής

13.05.2024 23:20
agioi_anargyroi_at

Σε πολύ άσχημη κατάσταση νοσηλεύεται η μητέρα της Κυριακής Γρίβα. Η 28χρονη κοπέλα δολοφονήθηκε έξω από το Αστυνομικό Τμήμα στους Αγίους Αναργύρους από τον πρώην σύντροφό της την ώρα που ζητούσε την προστασία των Αρχών.

Η χειρόγραφη επιστολή της μητέρας της Κυριακής προς τον δολοφόνο της κόρης της στους Αγίους Αναργύρους, λίγο πριν εισαχθεί στο νοσοκομείο κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Η μητέρα της Κυριακής έγραψε σε ένα χαρτί όσα βιώνει μετά τον χαμό της κόρης της, μετά τον ισχυρισμό του δολοφόνου στους ψυχιάτρους που τον εξέτασαν, πως δεν θυμάται τίποτα από τον φόνο που διέπραξε.

Στην επιστολή μεταξύ άλλων αναφέρει η μητέρα: «Θέλω να πείτε στον δολοφόνο, στον γυναικοκτόνο, στον Θανάση, επειδή είπε οτι δεν θυμάται τίποτα, να του δείξετε τα βίντεο. Τα ίδια βίντεο που βλέπω και εγώ, και όλη η Ελλάδα, και στο εξωτερικό. Θέλω να του πείτε, να έρθει να ρωτήσει εμένα, που κάθε φορά που τα βλέπω, φωνάζω στο νινί μου “τρέχα”, λες και κάτι θα αλλάξει”.

«Αν πάλι δεν θυμηθεί, δώστε του να ακούσει το ηχητικό που το κοριτσάκι μου λέει “χάνομαι” και κραυγάζει. Να ακούσει αυτή την κραυγή, που όποιος το είδε και το άκουσε, δεν θα το ξεχάσει ποτέ. Πόσο μάλλον εγώ που βλέπω να σφάζει το παιδί μου από 5 διαφορετικές γωνίες», συνεχίζει να αναφέρει στην επιστολή.

Η μητέρα της 40 ημέρες μετά την δολοφονία της εξακολουθεί να βρίσκεται σε τραγική ψυχολογική κατάσταση με την υγεία της να επιδεινώνεται.

Σε αυτό σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 συντελεί και η στασιμότητα που παρατηρείται στην υπόθεση ενώ χρειάστηκε η παρέμβαση του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, για την εισαγωγή της σήμερα στην κλινική.

Σύμφωνα με την Έλενα Τζούλη, δικηγόρο της μητέρας της Κυριακής, «αμέσως ο κ. Γεωργιάδης βοήθησε. Το παράπονό της ήταν ότι δεν έχει γίνει τίποτα, καμία εξέλιξη, ενώ ο δράστης χαίρει προστασίας με ειδικές ψυχιατρικές παρακολουθήσεις, χωρίς να έχει βγει πραγματογνωμοσύνη».

Σε άσχημη κατάσταση και ο πατέρας του θύματος που δήλωσε χαρακτηριστικά:

-Το έχετε συνειδητοποιήσει;
Όχι ακόμη

Τι θα της λέγατε;

Ότι την αγαπώ, και να μου μιλήσει. Όμως θα μου έλεγε «όλα καλά, μπαμπά» για να μην με ανησυχήσει. Μην αφήσετε την υπόθεση να ξεχαστεί”.

Οι γονείς και οι φίλοι της 28χρονης ζητούν να τιμωρηθούν όχι μόνο οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί που βρίσκονταν στο τμήμα την ώρα του φόνου, αλλά και οι ανώτεροι αξιωματικοί που τους ανέθεσαν καθήκοντα την ημέρα της τραγικής δολοφονίας.

Διαβάστε επίσης:

Ολονυκτία των φοιτητών ενάντια στην ισραηλινή σφαγή των Παλαιστινίων – «Η γενοκτονία φέρει τη σφραγίδα ΗΠΑ-ΕΕ- Ισραήλ»

Εύβοια: Άγριο ξύλο σε αγώνα μπάσκετ – Κόσμος εισέβαλε στο παρκέ και χτύπησε παίκτες (Video)

Βραυρώνα: Το βρέφος γεννήθηκε ζωντανό, εκτιμά ο ιατροδικαστής – Για τελειόμηνη κύηση μιλούν οι ειδικοί

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 23:32