search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 16:15
MENU CLOSE

Δολοφονία στη Χαλκίδα: Βίντεο από τον γάμο του 43χρονου θύματος – Παρούσα και η 39χρονη

22.01.2024 17:48
xalkida-new

Σε εξέλιξη παραμένουν οι έρευνες των Αρχών σχετικά με το κίνητρο που οδήγησε την 39χρονη στη δολοφονία του 43χρονου στη Χαλκίδα.

Η γυναίκα δεν δίνει λεπτομέρειες για το τι συνέβη, ενώ ένα νέο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο Alpha τη δείχνει να βρίσκεται μαζί με τον σύζυγό της, μεταξύ των καλεσμένων στη γαμήλια δεξίωση του 43χρονου το 2021.

Όπως έχει γίνει γνωστό, το θύμα ήταν φίλος και συνεργάτης με τον σύντροφο της 39χρονης, ενώ το ερώτημα που δημιουργείται με αφορμή αυτό το βίντεο, είναι πως η δράστις παραβρέθηκε στον γάμο του 43χρονου, ενώ περίπου δέκα χρόνια πριν, το 2011, είχε συμβεί ένα περιστατικό που την κλόνισε σοβαρά.

Ο γάμος του 43χρονου με τη γυναίκα του, έγινε τον Ιούλιο του 2021 και πέντε μήνες μετά, επισκέφτηκε τον δικηγόρο του για να τον συμβουλεύσει, καθώς δεχόταν ασφυκτικές πιέσεις από την κατηγορούμενη.

Την παρουσία της 39χρονης στον γάμο, είχε αναφέρει και η σύζυγος του θύματος, λέγοντας στους αστυνομικούς πως «τη γυναίκα αυτή την είχα δει τελευταία φορά στον γάμο μας τον Ιούλιο του ’21».

«Μου είχε εκμυστηρευτεί ότι η 39χρονη τον ενοχλούσε» λέει ο αδερφός του 43χρονου

«Βγάζω το πρόσωπό μου για να προστατέψω τη μνήμη του αδερφού μου, δεν ντρέπομαι να πω ποιος είμαι», είπε ο αδερφός του 43χρονου μιλώντας στο Mega.

«Υπήρχε η ενόχληση αυτή που μου είχε εκμυστηρευτεί ο αδερφός μου, που μου έλεγε τα πάντα, δεν μου είχε δείξει μηνύματα. Μου έλεγε ότι του έγραφε ότι ”θα πω στον άντρα μου ότι έχουμε σχέση”», ανέφερε μεταξύ άλλων ο αδερφός του 43χρονου για την 39χρονη δράστιδα της δολοφονίας στη Χαλκίδα.

Νωρίτερα, ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή «T-live», δήλωσε: «Μας πήραν τηλέφωνο και δεν μας είπαν τι έγινε. Είχα καταλάβει τι κακό έγινε γιατί δεν μας έλεγε κανείς τι έγινε. Μετά μας είπαν για ληστεία. Μετά ένας ταξιτζής μας είπε για έγκλημα. Δεν ήθελα να το πιστέψω. Και μετά μάθαμε ποιος είναι ο δράστης».

«Μου είχε πει πριν δυο χρόνια “αδερφέ θέλω να μιλήσουμε έχω πρόβλημα”. Του λέω “τι συμβαίνει;”, γιατί εκτός από αδέλφια ήμασταν και φίλοι. Τουλάχιστον σε μένα μου τα έλεγε όλα. Και μου είπε ότι του είπε ότι θα τα πει όλα στον άντρα της για τη σχέση μου. Και λέω “ποια σχέση; Έχεις σχέση μαζί της” και μου λέει “όχι”. Και λέω “πες τα στον άντρα της” και μου είπε “το είπα”».

Διαβάστε επίσης:

Κτηνωδία στην Κρήτη: Ζωοκλέφτες κρέμασαν σκυλάκι που τους έκανε χαρές

Greek Mafia: Προφυλακιστέοι οι δύο συλληφθέντες – «Σιγή ισχύος» και απόρριψη των κατηγοριών

Τραγικό φινάλε στο Μεσολόγγι: Βρέθηκε η σορός του Μπάμπη σε βαλτώδη περιοχή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 16:14