search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24.05.2024 00:35
MENU CLOSE

Χαλκίδα: Η πρώτη δήλωση της 39χρονης μετά το έγκλημα – «Ποτέ δεν μίλησα για βιασμό, οι γονείς μου παρανόησαν αυτά που τους είπα» (video)

22.01.2024 11:09
xalkida_dolofonia_slider

Μετά τον δικηγόρο της και η ίδια η 39χρονη, που κατηγορείται για τη δολοφονία του 43χρονου στη Χαλκίδα, διαψεύδει τα όσα κατήγγειλε ο πατέρας της για βιασμό της από το θύμα.

Η 39χρονη μίλησε για πρώτη φορά μετά το έγκλημα στον ΑΝΤ1 και ανέφερε πως:

«Οι γονείς μου παρανόησαν αυτά που τους είπα. Ποτέ δεν μίλησα για βιασμό, τους μίλησα απλά για ένα σημαντικό περιστατικό που συνέβη πριν 15χρόνια χωρίς να τους πω λεπτομέρειες και οι γονείς μου κατάλαβαν εσφαλμένα για βιασμό. Μόλις έμαθα τι είπαν δημόσια, αμέσως ζήτησα να τους δω κατ’ ιδίαν. Ήρθαν εδώ όπου κρατούμαι και τους εξήγησα, ότι ήταν κάτι που συνέβη πριν χρόνια, το οποίο για μένα ήταν τόσο σοβαρό που δεν κατάφερα να το ξεπεράσω ποτέ. Τα υπόλοιπα θα τα πω μόνο στον Ανακριτή».

Νωρίτερα ο δικηγόρος της, μιλώντας στο OPEN, είχε δηλώσει ότι ο πατέρας της 39χρονης παρεξήγησε όσα του είπε η γυναίκα και διέψευσε κι αυτός τα περί βιασμού.

«Η κοπέλα δεν έχει πει ποτέ τη λέξη “βιασμός”, δεν μπορώ να σας πω κάτι άλλο ακόμη» είπε.

Μιλώντας και στον ΑΝΤ1 δήλωσε σχετικά:  «Είναι σκληρή η λέξη αυτή, “βιασμός”. Υπήρχε ένα περιστατικό πριν από 15 χρόνια. Δεν ξέρω πόσοι το γνώριζαν… Πιθανώς να ήταν 2-3 άτομα, ήταν πολύ λίγα. Αυτό το περιστατικό ήταν μεταξύ θύματος και θύτη. Δεν θέλω να πω περισσότερα. Αυτό το περιστατικό της τάραξε τον ψυχικό της κόσμο. Υπήρχαν διάφορα γεγονότα, λόγω των οποίων δεν μπορούσε να ηρεμήσει αυτή η γυναίκα. Είχε φτιάξει τη ζωή της, είχε παιδάκια, αλλά δεν ήταν καλά. Υπάρχουν πράγματα, που δεν την άφηναν να ηρεμήσει».

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Έβαλε κοριό σε λούτρινο κουκλάκι και κατέγραφε συνομιλίες του πρώην συζύγου της

Αυτό είναι το ελληνικό νησί που «αποθεώνει» η Vogue για το 2024 (photos)

Ξάνθη: Πάνω από 500 σκύλοι – φαντάσματα αργοπεθαίνουν στη χωματερή – (Σκληρές photos / video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24.05.2024 00:34