search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 12:39
MENU CLOSE

Δολοφονία στη Χαλκίδα: Διαψεύδει τον βιασμό ο δικηγόρος της 39χρονης – «Δεν είχε ερωτική εμμονή με το θύμα» (videos)

22.01.2024 08:30
peripoliko new (2)

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία στη Χαλκίδα, όπου μια 39χρονη δολοφόνησε έναν 43χρονο άνδρα με κίνητρο που ακόμη δεν έχει αποσαφηνιστεί.

Ο πατέρας της 39χρονης μιλώντας χθες στο Star είπε πως η κόρη τους, τούς είχε εξομολογηθεί πως έπεσε θύμα βιασμού από τον 43χρονο σε ένα γλέντι πριν από χρόνια. Ο δκηγόρος της οικογένειας του θύματος διέψευσε την καταγγελία μιλώντας αρχικά στο evima.gr. «Πότε δεν έγινε κάτι τέτοιο. Φυσικά και δεν υπήρχε βιασμός», τόνισε ο Θανάσης Τάρτης.

Την ίδια ώρα και ο δικηγόρος της 39χρονης μιλώντας με τη σειρά του στο OPEN είπε ότι η δράστιδα δεν είχε καμία ερωτική εμμονή με το θύμα.

Παράλληλα έκανε λόγο για ένα περιστατικό πριν από 15 χρόνια (ερωτικής φύσεως όπως διευκρίνισε) που επηρέασε την ψυχολογική κατάσταση της κατηγορούμενης. «Είδα έναν άνθρωπο πολύ πιεσμένο ψυχικά», πρόσθεσε.

Όπως είπε ο δικηγόρος, ο πατέρας της 39χρονης παρεξήγησε όσα του είπε η γυναίκα και διέψευσε κι αυτός τα περί βιασμού. «Η κοπέλα δεν έχει πει ποτέ τη λέξη “βιασμός”, δεν μπορώ να σας πω κάτι άλλο ακόμη» είπε.

Ο συνήγορος πρόσθεσε ότι ο σύζυγος της γυναίκας την επισκέφθηκε και τη στηρίζει.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος της οικογένειας του 43χρονου έκανε λόγο για ξεκάθαρο ερωτικό κίνητρο που οδήγησε στο έγκλημα. «Το θύμα είχε έρθει στο γραφείο μου πριν από δύο χρόνια προσπαθώντας να βρει λύσεις στις πιέσεις και τις απειλές που δεχόταν», είπε, προσθέτοντας ότι η κατηγορούμενη «είχε μπει στη λογική ή θα σε έχω εγώ ή κανένας».

Ο κ. Τάρτης αναφέρθηκε στην στενή σχέση που είχε ο σύζυγος της 39χρονης με το θύμα, ενώ για το θέμα του βιασμού σημείωσε πως δεν υπάρχουν στοιχεία για κάτι τέτοιο, καθώς εάν ίσχυε θα είχε διακοπεί η φιλική σχέση των δύο ανδρών.

Ο δικηγόρος υποστήριξε ότι τα δύο ζευγάρια είχαν ομαλές σχέσεις τα προηγούμενα χρόνια, ωστόσο η ένταση αυξήθηκε μετά τον γάμο του θύματος το 2021. Όπως υποστήριξε, είχε τότε συμβουλέψει τον πελάτη του να μιλήσει στον σύζυγο της 39χρονης για την κατάσταση και πως όταν αυτό έγινε υπήρξε ψυχρό κλίμα ανάμεσα στους δύο άνδρες για περίπου έξι μήνες.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία: Δεμένα παραμένουν τα πλοία σε Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο λόγω των ισχυρών ανέμων

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Δεύτερα 22 Ιανουαρίου

Καιρός: Θυελλώδεις βορειάδες στο Αιγαίο – Τσουχτερό κρύο σε όλη τη χώρα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 12:39