search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 16:27
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη σε 26χρονη που έβαλε κοριό σε κουκλάκι και κατέγραφε συνομιλίες του πρώην συζύγου της

22.01.2024 11:02
loutrino-kouklaki_2201_1460-820_new
credit: pixabay

Στη σύλληψη 26χρονης, για το κακούργημα της παραβίασης του απορρήτου τηλεφωνικής επικοινωνίας και προφορικής συνομιλίας, προχώρησαν το βράδυ της Κυριακής οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει το makthes.gr, προηγήθηκε καταγγελία του πρώην συζύγου της, σύμφωνα με την οποία, αφού ο ίδιος παρέλαβε το ανήλικο τέκνο τους, βάσει σχετικής απόφασης, μετέβη σε κατοικία που διαμένει, όπου μεταξύ προσωπικών αντικειμένων του παιδιού, εντόπισε λούτρινο κουκλάκι, στο οποίο υπήρχε, επιμελώς κρυμμένο και ενεργοποιημένο usb stick, που κατέγραφε προσωπικές του συνομιλίες.

Η συλληφθείσα, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος της άσκησε ποινική δίωξη για παραβίαση του απορρήτου τηλεφωνικής επικοινωνίας και προφορικής συνομιλίας και την παρέπεμψε να απολογηθεί στην 6η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης.

Η 26χρονη κατηγορούμενη παραμένει υπό κράτηση μέχρι να απολογηθεί και να αποφασιστεί η ποινική της μεταχείριση.

Διαβάστε επίσης:

Αυτό είναι το ελληνικό νησί που «αποθεώνει» η Vogue για το 2024 (photos)

Ξάνθη: Πάνω από 500 σκύλοι – φαντάσματα αργοπεθαίνουν στη χωματερή – (Σκληρές photos / video)

Χαλκίδα: «Έγινε κάτι πριν 15 χρόνια που τάραξε τον ψυχικό της κόσμο» λέει ο δικηγόρος της 39χρονης – «Είχε ερωτική εμμονή» απαντά η πλευρά του θύματος (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 16:25