search
ΣΑΒΒΑΤΟ 08.06.2024 19:26
MENU CLOSE

Αναστασιάδης για δηλώσεις Τουρκές: Δημιουργούν αρνητικό κλίμα

26.01.2017 12:28
Αναστασιάδης για δηλώσεις Τουρκές: Δημιουργούν αρνητικό κλίμα - Media

Απαράδεκτες χαρακτήρισε ο πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης τις δηλώσεις του Τούρκου αντιπροέδρου, Τουγρούλ Τουρκές, και τόνισε «όσο οι Τούρκοι προβαίνουν σε τέτοιες απαράδεκτες δηλώσεις, επιτυγχάνουν τη δημιουργία αρνητικού κλίματος και είναι αδιανόητο να υπάρξει λύση, ενόσω γίνονται τέτοιου είδους δηλώσεις».

Ο κ. Τουρκές είχε ζητήσει την παραχώρηση στους Τούρκους πολίτες των δικαιωμάτων Ευρωπαίων πολιτών στην Κύπρο.

Σήμερα οι κύριοι Αναστασιάδης και Ακιντζί συναντήθηκαν για πρώτη φορά, μετά τη Γενεύη. Σε δηλώσεις του ο κ. Αναστασιάδης είπε ότι συνεχίζεται στην Κύπρο ο διάλογος για το Κυπριακό και επί των έξι κεφαλαίων με αποφασιστικότητα, ώστε να σμικρυνθούν οι όποιες διαφορές και να υπάρξει κατάληξη. Επισήμανε ότι μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι και οι εγγυήσεις. Η διάσκεψη στη Γενεύη, σημείωσε, «δεν ήταν ούτε η αρχή ούτε το τέλος της διαδικασίας». Οι δύο ηγέτες θα συναντηθούν και πάλι την 1η Φεβρουαρίου.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 08.06.2024 19:26