search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 22:11
MENU CLOSE

Το «αληθινό»… angry bird-Επίθεση πιγκουίνου σε φωτογράφο (Photos-Video)

30.01.2017 08:55
Το «αληθινό»… angry bird-Επίθεση πιγκουίνου σε φωτογράφο (Photos-Video)  - Media

Ένας πιγκουίνος έδειξε τη θυμωμένη του πλευρά με φωτογραφίες που παραπέμπουν στο γνωστό παιχνίδι «angry birds» επιτιθέμενος σε μια νεαρή φωτογράφο.

Ο πιγκουίνος ξεκίνησε την επίθεσή του σπρώχνοντας τη φωτογράφο ενώ στη συνέχεια τη δάγκωνε στα πόδια ενώ την ίδια μοίρα είχε και η φωτογραφική της μηχανή.

Η 34χρονη Lauren Farmer ήταν «ενθουσιασμένη» από την απρόσμενη συνάντηση την ώρα που βρισκόταν στα Φόκλαντς για να κινηματογραφήσει την κύρια αποικία των θαλάσσιων πτηνών.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις της «οι πιγκουίνοι συνήθως υπερασπίζονται το χώρο τους και κυρίως τα αυγά τους. Συχνά χρησιμοποιούν το ράμφος τους για να επιθεωρήσου ένα αντικείμενο ενδιαφέροντος, οπότε δεν ήμουν έκπληκτη όταν αποφάσισε να μου “επιτεθεί” και να προσπαθήσει να φάει το τηλέφωνό μου».

Και πρόσθεσε: «Ευτυχώς δεν υπήρξε καμία ζημιά στον εξοπλισμό μου, αλλά αυτό ήταν το λιγότερο από τις ανησυχίες μου».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 22:05