search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 05:01
MENU CLOSE

Φρίκη: Το ISIS ακρωτηρίασε τα χέρια δύο παιδιών που αρνήθηκαν να διαπράξουν δολοφονίες (Photos-σκληρές εικόνες)

02.02.2017 16:35
Επιστολή Τραμπ: Οι τουρκικές ενέργειες στη Συρία υπονομεύουν τον αγώνα κατά του ISIS - Media
 
Πέρα από κάθε όριο έχουν φθάσει οι θηριωδίες των οπαδών του Ισλαμικού Κράτους, οι οποίοι πλέον έχουν αρχίσει να διαπράττουν εγκλήματα, ακόμα και μεταξύ των ανθρώπων που υποστηρίζουν τη φρικαλέα ουτοπία τους.
 
Τελευταία θύματα της μανίας του ISIS, δύο αγόρια, 10 και 12 ετών, στρατολογημένα από το Ισλαμικό Κράτος τα οποία αρνήθηκαν να εκτελέσουν δύο πολίτες μπροστά στις οικογένειές τους, στη Μοσούλη.
Η τιμωρία για αυτή την «απείθεια» ήταν εξίσου σκληρή: μαχητές του ISIS ακρωτηρίασαν τα χέρια των παιδιών σε δημόσια εκτέλεση της ποινής!
Οι δημόσιοι ακρωτηριασμοί αποτελούν συνήθη τιμωρία για τους εξτρεμιστές, αν και συνήθως την επιβάλουν σε άτομα που κατηγορούνται για κλοπή.
 
Διεθνείς παρατηρητές εκτιμούν ότι όσο το ISIS θα χάνει έδαφος στη Μοσούλη, τόσο οι αγριότητες των οπαδών του θα αυξάνονται και σε αριθμό, αλλά και σε ένταση.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42