search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 20:26
MENU CLOSE

Τούρκοι ψαράδες κοντά στα Ίμια, υπό την επίβλεψη του τουρκικού λιμενικού (Video)

05.02.2017 18:27
Έλληνες ψαράδες καταγγέλλουν πως Τούρκοι λιμενικοί τους έκλεψαν τα ψάρια (Video) - Media

 

Τούρκοι ψαράδες πλησίασαν σήμερα για πρώτη μέρα τα Ίμια ψαρεύοντας στην περιοχή υπό την επίβλεψη του τουρκικού λιμενικού, σύμφωνα με το τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείο ειδήσεων.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι για έβδομη μέρα παρά την κακοκαιρία στην περιοχή των Ιμίων οι δυνάμεις ασφαλείας της Τουρκίας και της Ελλάδας συνεχίζουν τα μέτρα ασφαλείας γύρω από τη βραχονησίδα.

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Ανατολού οι δυνάμεις ασφαλείας της Τουρκίας αναμένουν στην περιοχή με στόχο να εμποδίσουν πιθανή παραβίαση ελληνικών δυνάμεων στα τουρκικά χωρικά ύδατα. Ένα τουρκικό πολεμικό πλοίο αναμένει στα ανοιχτά του Τουργκούτρεϊς της Αλικαρνασού ενώ σκάφη του τουρκικού λιμενικού κάνουν βρίσκονται κοντά στην περιοχή των Ιμίων και πότε πότε κάνουν περιπολίες.


Kardak Krizinin 21. Yılı από haberler Σύμφωνα με τον Ανατολού ενώ τις τελευταίες μέρες δεν επιτρεπόταν στους ψαράδες να ψαρεύουν στην περιοχή με στόχο να αποφευχθεί τυχόν αρνητικό επεισόδιο, σήμερα για πρώτη μέρα θεάθηκαν ψαράδες σε περιοχή κοντά στα Ίμια. Όσο οι ψαράδες βρίσκονταν εκεί δύο σκάφη του τουρκικού λιμενικού έκαναν περιπολίες κοντά στην περιοχή. 

Πηγή: philenews/ ΚΥΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 20:26