search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 01:12
MENU CLOSE

Γκάφα ολικής από την Daily Mail – Τι έγραψαν για τον Tom Hiddleston που προκάλεσε πανικό (Photos)

10.02.2017 07:13
Γκάφα ολικής από την Daily Mail – Τι έγραψαν για τον Tom Hiddleston που προκάλεσε πανικό (Photos) - Media

 

Μέσα από πρόσφατο δημοσίευμά της η εφημερίδα Daily Mail φέρεται να υποστήριξε πως ο δημοφιλής ηθοποιός Τομ Χίντλεστον είχε μια νέα σχέση, λίγους μήνες μετά τον χωρισμό που από την Τέιρολ Σουίφτ.

Η εφημερίδα μάλιστα δημοσίευσε φωτογραφίες του ηθοποιού με την εν λόγω κυρία.

Μόνο που αυτή τη φορά δεν επρόκειτο για κάποιο ρομαντικό αίσθημα του Χίντλεστον, αλλά για μια δημοσιογράφο η οποία πήρε συνέντευξη από τον ηθοποιό και απλά εκείνη την ώρα τον… χαιρετούσε.

Όπως εξήγησε η δημοσιογράφος στον Independent, είχε ταξιδέψει από τις ΗΠΑ στην Αγγλία για να κάνει την συνένετευξη και προφανώς οι παπαράτσι τους εντόπισαν όταν έφευγαν από το χώρο της συνέντευξης.

«Όταν γύρισα από την Αγγλία μια φίλη μου έστειλε ένα λινκ με ένα άρθρο από την Daily Mail. Το άνοιξα και ξεκίνησα να το διαβάζω. Δεν πίστευα στα μάτια μου με όσα διάβαζα στο κείμενο» είπε η δημοσιογράφος και εξήγησε πως αν και το δημοσίευμα έγραφε πως δεν υπήρχε  κάτι που να υποδήλωνε ρομαντική  σχέση μεταξύ των δύο, εντούτοις η φρασεολογία που χρησιμοποιούσε ήταν ακριβώς η αντίθετη.

 Τώρα αρκετοί είναι εκείνοι που διαμαρτύρονται προς  την εφημερίδα για τον τρόπο που παρουσιάζει τα θέματά της και την καλούν να είναι πιο προσεκτική. Ειδικά με θέματα που είναι ιδιαιτέρως αγαπητά στους Βρετανούς.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42