29/02/2020 12:19:07
24.8.2011

Θυσία Βενιζέλου!!!

Θυσία Βενιζέλου!!! - Media

Της Μιχαλούς

Τάδε έφη Βενιζέλος: «Εγώ δεν επεδίωξα, ούτε επιθυμούσα να πάρω τη θέση του υπουργού Οικονομικών. Θυσιάζω το πολιτικό μου μέλλον με αυτήν τη θέση»…Σε απλά ελληνικά  θέλει να μας πει, ότι την καρεκλίτσα την ανέλαβε με το όπλο στον κρόταφο ή νομίζει ότι πρέπει να τον λυπηθούμε κιόλας για το πώς θα εξελιχθεί η πολιτική του καριέρα; Ήμαρτον!!!

Τώρα δηλαδή που είδε τα δύσκολα… να ισορροπεί σε ένα πολύ λεπτό σκοινί, ειδικά με την τροπή που έχει λάβει το ζήτημα των εγγυήσεων που ζητούν από την Ελλάδα διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, και το οποίο χρεώνεται προσωπικά ο ίδιος μας την λέει κιόλας!!! Βέβαια πίσω από τη δήλωση αυτή μπορεί κάποιος να διαβάσει και κάποια άλλα ψιλά γράμματα, που λένε ότι δεν θα επιτρέψει σε καμία περίπτωση να «θυσιαστεί»... Στέλνει το μήνυμα του με τον δικό του τρόπο στον πρωθυπουργό και γι' αυτό λέει «κάλπες» και μάλιστα σύντομα, πριν την εκπνοή του έτους και πριν δείξουν οι δημοσκοπήσεις ότι η ΝΔ «κλείδωσε» αυτοδυναμία.

Ο Βενιζέλος  έχει καταλάβει ότι χάνει μέρα με τη μέρα το πολιτικό κεφάλαιο που είχε συσσωρεύσει τους προηγούμενους μετεκλογικούς μήνες και έχει γίνει  «μέρος του προβλήματος»…Δεν πρόκειται να το αφήσει έτσι.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.