search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:05
MENU CLOSE

Πολάκης: Είσαι χωμένος στα σκ@τ@ – Άδωνις:Αλ Καπόνε! (Video)

22.02.2017 14:10
"Πυρά" Άδωνι σε Πολάκη: Bρώμικος... Αρνείται να αποκαλύψει τις δαπάνες που νομιμοποιεί - Media

 

Σκληρό «τανγκό» χόρεψαν σε εκπομπή ο Παύλος Πολάκης και ο Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή τις καταγγελίες του αναπληρωτή υπουργού Υγείας για σκάνδαλο στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε στην εκπομπή: «Αφού θέλουν να δείξουν ποιοι πολεμούσαν ή όχι τις φαρμακοβιομηχανίες και έχουν και το θράσος, να κουνάει το δάχτυλο ο Πολάκης και ο Τσίπρας σε μένα,  ε τότε παιδιά…»

Ο Α. Γεωργιάδης ζήτησε να παρέμβει τηλεφωνικά ο κύριος Πολάκης για το σκάνδαλο στο ΚΕΕΛΠΝΟ και ο υπουργός επενέβη: «Θα απαντήσω σε κάποια από τα ερωτήματα που έθεσε πριν γιατί ο κύριος Γεωργιάδης έχει λερωμένη τη φωλιά του όσο πολύ λίγοι, λέει μπούρδες κρεμαστές».

Τότε, ο Α. Γεωργιάδης σχολίασε «Αλ Καπόνε» με τον υπουργό να απαντά: «Έχω προκαλέσει δημόσια τον κ. Γεωργιάδη να μαζέψει 30 υπογραφές βουλευτών του…και να ζητήσει να αρθεί η ασυλία μου… μη με κόβεις…Τώρα μουρ-μουρ, πήρα τηλέφωνο να πω δέκα πράγματα. Ο κύριος Γεωργιάδης έχει βγει γύρα στα κανάλια, προσπαθώντας να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας».

«Έχω μπροστά μου ένα χαρτί με 23 ονόματα, μπορώ να τα διαβάσω στον κ. Γεωργιάδη αν θέλει αφορούν υπαλλήλους οι οποίοιο διαπιστωμένα δούλεψαν από 15-7-2013, 18-9-2013, 1-11-2013,  15-7-2013 ξεκίνησε η σύμβασή τους και έληξε σε όλους 31-5-2014. Είναι υπάλληλοι που προσλήφθηκαν από το ΚΕΕΛΠΝΟ και η συντριπτική τους πλειοψηφία διετέθη ως διοικητικοί υπαλληλοι ΔΕ και ΠΕ στο υπουργείο Υγείας. Ποιος ήταν εκείνη την περίοδο υπουργός; Μήπως ήταν συνεργάτες σας που τους κρύψατε επειδή είχατε υπερβεί τον όριο των συνεργατών που είχατε τους κρύψατε μέσω διορισμού στο ΚΕΕΛΠΝΟ και τους ξαναδιαθέσατε στο γραφείο σας; Κάποιοι διορίσθηκαν με σύσταση της συζύγου σας, κάποιοι άλλοι από εσάς… Και θα πεις εσύ σε μένα ότι κάναμε δωράκι στη βιομηχανία;», διερωτήθηκε ο κ. Πολάκης.
Και λίγο αργότερα, «μη μου κάνεις τσιριτζάκια εμένα, μη με κόβεις, μη με κόβεις, γιατί είσαι χωμένος μέχρι το λαιμό στα σκ@τ@»! 

Όταν ο αναπληρωτής υπουργός κατηγόρησε τον κύριο Γεωργιάδη ότι άλλαξε με ειδική ρύθμιση την τιμή συγκεκριμένου φαρμάκου, εκείνος του απάντησε: «Έχω αλλάξει εγώ την πρόταση της επιτροπής τιμών; Είσαι τρελός»!

«Όσο για την μπούρδα που πέταξες σε σχέση με το δελτίο τιμών φαρμάκων του 2015, βγήκε στο τέλος της χρονιάς» είπε ο κύριος Πολάκης, προκαλώντας την απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη: «Κατάλαβες τι είπες τώρα; Παραδέχθηκες ποινικό αδίκημα και θα πας φυλακή για αυτό».

Δείτε στο 16:55:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:05