search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 13:40
MENU CLOSE

«Αιχμές» Παπαδημούλη σε ΝΔ – ΠΑΣΟΚ: Φθηνή μικροπολιτική από τους υπεύθυνους της χρεοκοπίας

29.03.2017 08:17
Παπαδημούλης: «Να προσφύγουμε στη Χάγη για την υφαλοκρηπίδα, την μόνη διαφορά μας με την Τουρκία» - Media

Αιχμές μέσω Twitter κατά  ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας άφησε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης για τη στάση τους στο κλείσιμο της αξιολόγησης.

Ο κ. Παπαδημούλης τονίζει μέσα από την ανάρτησή του πως ΝΔ – ΠΑΣΟΚ από τη μία πιέζουν την κυβέρνηση να κλείσει όπως – όπως την αξιολόγηση και μετά την καταγγέλλουν.  Μάλιστα, καταλογίζει φθηνή μικροπολιτική στα δύο κόμματα της αντιπολίτευσης χαρακτηρίζοντας τα συνυπεύθυνα για τη χρεοκοπία της χώρας.

ΝΔ-ΠΑΣΟΚ πίεζαν να κλείσει όπως-όπως η αξιολόγηση. Τώρα λένε όχι κ καταγγέλουν. Φθηνή μικροπολιτική από τους συνυπεύθυνους της χρεοκοπίας…

— Dim. Papadimoulis (@papadimoulis) March 29, 2017

Παράλληλα, μέσα από tweets του ο κ.Παπαδημούλης σχολιάζει και τα όσα δήλωσε ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης στην δημόσια παρέμβασή του.

«Ο κ Σημίτης χθες μίλησε για τα πάντα, εκτός από τις ευθύνες του. Τίποτε για Άκη, Μαντέλη,Τσουκάτο, Παπαντωνίου. Αγνωστη λέξη η αυτοκριτική.», γράφει για όλα όσα δήλωσε ο Κώστα Σημίτης, ενώ από την κριτική του αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου δεν γλύτωσε ούτε ο Κώστας Καραμανλής.

Ο κ Σημίτης χθες μίλησε για τα πάντα, εκτός από τις ευθύνες του. Τίποτε για Άκη, Μαντέλη,Τσουκάτο, Παπαντωνίου . Αγνωστη λέξη η αυτοκριτική.

— Dim. Papadimoulis (@papadimoulis) March 29, 2017

Ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου αναρωτιέται στην ανάρτηση του πως είναι δυνατόν να χρεοκόπησε η χώρα όταν Καραμανλής και Σημίτης δηλώνουν δικαιωμένοι κατά τις περιόδους διακυβέρνησής τους.

Δικαιωμένος δηλώνει ο Καραμανλής που κυβέρνησε το 2004-2009. Δικαιωμένος ο Σημίτης που κυβέρνησε το 1996-2004. Τότε πως διάολο χρεοκοπήσαμε;

— Dim. Papadimoulis (@papadimoulis) March 29, 2017

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 13:40