search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 00:59
MENU CLOSE

Νέο βίντεο από την επίθεση κουκουλοφόρων στα γραφεία της Χρυσής Αυγής

11.04.2017 11:10
Νέο βίντεο από την επίθεση κουκουλοφόρων στα γραφεία της Χρυσής Αυγής - Media

 

Ένα νέο βίντεο από την επίθεση στα γραφεία του κόμματος της Χρυσής Αυγής έδωσε στη δημοσιότητα η ομάδα «Ταξιαρχία Παύλος Φύσσας» το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας.

Στις 31 Μαρτίου με κράνη, κουκούλες και πυροσβεστήρες ομάδα αντιεξουσιαστών επιτέθηκε ταυτόχρονα στα γραφεία και το βιβλιοπωλείο της Χρυσή Αυγής στη λεωφόρο Μεσογείων.

Στο βίντεο φαίνονται τα μέλη της ομάδας να έχουν χωριστεί σε μικρές υποομάδες και να επιτίθονται ταυτόχρονα σε διαφορετικά σημεία των γραφείων της Χρυσής Αυγής, ενώ στο σημείωμα που το συνοδεύει γίνεται αναφορά στο γεγονός ότι χθες, 10 Απριλίου, ο αδικοχαμένος αντιφασίστας ράπερ Παύλος Φύσσας θα είχε γενέθλια.

Το υστερόγραφο της ανακοίνωσης γράφει: « Υ.Γ. Σαν σήμερα 10/04 γεννήθηκε ο αντιφασίστας Παύλος Φύσσας. Χρόνια πολλά Παυλάρα, όπου και αν βρίσκεσαι» .

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42