search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 04:23
MENU CLOSE

Σοκ στη Ρωσία: Έκρηξη χειροβομβίδας σε σχολείο – Ένας νεκρός

24.04.2017 14:10
Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη: Βρέθηκαν χειροβομβίδες σε διαμέρισμα - Media
 
Αιματηρή κατάληξη είχε το… παιχνίδι ενός νεαρού σε σχολείο στο Νταγκεστάν της Ρωσίας, ο οποίος έκρινε σκόπιμο να φέρει στο σχολείο του μια χειροβομβίδα.
 
Σύμφωνα με την αστυνομία, η χειροβομβίδα εξερράγη, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας μαθητής και άλλοι 11 να μεταφερθούν εσπευσμένα στα νοσοκομεία της περιοχής για πρώτες βοήθειες.
 
Τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι τουλάχιστον τρεις μαθητές γυμνασίου νοσηλεύονται σε μονάδα εντατικής θεραπείας, ενώ η αστυνομία αντιμετωπίζει το περιστατικό ως «ατύχημα» και έχει συλλάβει το νεαρό που έφερε τη χειροβομβίδα στο σχολείο.
 
Σημειώνεται ότι αρχικά υπήρξαν υπόνοιες για τρομοκρατική δράση, καθώς στο Νταγκεστάν επικρατεί ένταση μεταξύ ισλαμιστών εξτρεμιστών και της κυβέρνησης και η οπλοκατοχή και οπλοχρησία θεωρείται… συνήθης πρακτική.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 02:46