search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 18:20
MENU CLOSE

Το σχόλιο του Νίκου Παππά για την Παγκόσμια Ημέρα Ελευθερίας του Τύπου

03.05.2017 11:22
Το σχόλιο του Νίκου Παππά για την Παγκόσμια Ημέρα Ελευθερίας του Τύπου - Media

 

Ευκαιρία για αναστοχασμό για το ρόλο των ΜΜΕ στην προαγωγή ειρηνικών και δίκαιων χωρίς αποκλεισμούς κοινωνιών, χαρακτηρίζει τη σημερινή, Παγκόσμια Ημέρα Ελευθερίας του Τύπου, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς.

Συγκεκριμένα ο υπουργός ΨΗΠΤΕ με αφορμή τη σημερινή ημέρα δήλωσε: «Είναι πράγματι μια μεγάλη ευκαιρία για να αναστοχαστούμε, όπως μας καλεί η UNESCO, για το ρόλο των ΜΜΕ στην προαγωγή ειρηνικών, δίκαιων και χωρίς αποκλεισμούς κοινωνιών. Είναι σήμερα πιο σημαντικό από ποτέ ν’ αναδείξουμε το ρόλο των ΜΜΕ και σε αυτούς τους τομείς, αφού οι σύγχρονες κοινωνίες βρίσκονται αντιμέτωπες με ιδέες ξενοφοβικές, ρατσιστικές, πολεμικές, οι οποίες διχάζουν τους πολίτες και τους φέρνουν μπροστά σε αδιέξοδα» καταλήγει ο Ν. Παππάς.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 18:20