search
ΤΡΙΤΗ 28.05.2024 15:57
MENU CLOSE

Η ανταπάντηση της ΝΔ στο Μαξίμου: Πώς σχολιάζετε την ανακοίνωση Θεοδωράκη;

06.05.2017 12:00
Η ανταπάντηση της ΝΔ στο Μαξίμου: Πώς σχολιάζετε την ανακοίνωση Θεοδωράκη;  - Media

 

Μετά τη σκληρή ανακοίνωση του Μαξίμου αναφορικά με όσα ανέφερε ο ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε πρωινή του συνέντευξη, το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας απάντησε με  ανακοίνωση: 

«Καταλαβαίνουμε ότι τα στελέχη του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού πρέπει να δικαιολογήσουν το μισθό τους, αλλά προφανώς δεν είναι το δυνατό τους σημείο η σύγκριση Μητσοτάκη – Τσίπρα, στην οποία ο κ. Τσίπρας ηττάται κατά κράτος» αναφέρει η Πειραιώς.

«Είναι, επίσης, πολύ δύσκολο να πείσεις ότι είναι επιτυχία το ότι κόβεις ένα μηνιάτικο από τους μισθωτούς και δυο από τους συνταξιούχους. Επειδή καταλαβαίνουμε τον πανικό τους από τις εμφανίσεις του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, τους ενημερώνουμε ότι αυτές θα συνεχιστούν», σημειώνει.

Και καταλήγει με το εξής υστερόγραφο: «ΥΓ. Αλήθεια, πως σχολιάζει το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού τη σημερινή φράση του κ. Μίκη Θεοδωράκη “όταν ένας αριστερός μετατρέπεται σε έναν αμοραλιστή εξουσιομανή, δεν υπάρχουν ηθικά εμπόδια προκειμένου να κρατήσει την εξουσία”;».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 28.05.2024 15:57