search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 14:04
MENU CLOSE

Άγριο «χώσιμο» σε Σπαλιάρα-Κοκκινάκη – «Τι άντρες είναι αυτοί;» (Video)

10.05.2017 12:39
Γιάννης Σπαλιάρας: Φυσικά και έχω κρύψει χρήματα από την εφορία, τι Έλληνας θα ήμουν; - Media
 
Mε πολύ αιχμηρό τρόπο σχολίασαν οι συντελεστές της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 τη στάση του Γιάννη Σπαλιάρα και του Κώστα Κοκκινάκη στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor.
 
«Ο Κοκκινάκης, δυο μέτρα άντρας, τους βλέπει και τσακώνονται και πάει και κρύβεται πίσω. Δεν ντρέπεται; Ξεφτίλα! Τι άντρες είναι αυτοί;», είπε χαρακτηριστικά η Σάσα Σταμάτη.
 
Και ο Κώστας Τσουρός τα έχωσε στον Γιάννη Σπαλιάρα: «Ο Σπαλιάρας που πάει στον Ντάνο, ενώ είναι στην αντίπαλη ομάδα, πηγαίνει να του πει δεν πειράζει. Έχει ποτέ κανείς από τους αντίπαλους στον άλλον να του πει δεν πειράζει επειδή χάνει; Πήγε επίτηδες για να τον εκνευρίσει… Γι’ αυτό του είπε ο Ντάνος “σήκω και φύγε Γιάννη τώρα”. Ο Σπαλιάρας είναι πιο εκνευριστικός από ποτέ! Μπορεί να σου σπάσει τα νεύρα με τη νωχελικότητά του.Είναι η Λάουρα των Μαχητών».

(πηγή: gossiptv.gr)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 14:04