search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 23:59
MENU CLOSE

Νέο βίντεο – σοκ από το ξύλο στον Βόλο «ανέβασαν» οι οργανωμένοι της… Παρτιζάν!

10.05.2017 19:15
Νέο βίντεο - σοκ από το ξύλο στον Βόλο «ανέβασαν» οι οργανωμένοι της… Παρτιζάν! - Media

 

Ένα νέο απίστευτο βίντεο από το άγριο ξύλο στον τελικό Κυπέλλου «ανέβηκε» στο YouTube, στο κανάλι των οργανωμένων οπαδών της Παρτιζάν, Grobari. Ασύλληπτη παράνοια ΚΑΙ στα σχόλια κάτω από το βίντεο…

Κάθε μέρα που περνάει από το Σάββατο (6/5) και μετά, και ένα ανατριχιαστικό βίντεο, που αποδεικνύει πόσο… τέλειος ήταν ο τελικός Κυπέλλου στον Βόλο.

Αυτήν τη φορά, οι οργανωμένοι και σκληροπυρηνικοί οπαδοί της Παρτιζάν, Grobari, που, ως γνωστόν, έχουν άριστες σχέσεις με εκείνους του ΠΑΟΚ, «ανέβασαν» στο κανάλι τους στο YouTube… ξύλο διάρκειας 25 λεπτών ανάμεσα στους φίλους των δύο «δικεφάλων», στο Πανθεσσαλικό και τις σοκαριστικές μάχες σώμα με σώμα. Το «ανέβασαν», φυσικά, ως… φόρο τιμής!

Από κάτω, δε, στα σχόλια, γίνεται το έλα να δεις, με Σέρβους φίλους της Παρτιζάν και οπαδούς του ΠΑΟΚ να αλληλοβρίζονται με ΑΕΚτζήδες και να ρίχνει ο ένας χειρότερες κατάρες από τον άλλον! Κατάρες, που είναι μη δημοσιεύσιμες…

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 23:56