search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 21:16
MENU CLOSE

Η Λάουρα προβλέπει τον νικητή του Survivor: Τα τρία φαβορί (Video)

13.05.2017 12:23
Η Λάουρα προβλέπει τον νικητή του Survivor: Τα τρία φαβορί (Video) - Media

 

Μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης Survivor, η Λάουρα Νάργες προέβλεψε τον νικητή σε βίντεο που προβλήθηκε από την εκπομπή Survivor Πανόραμα.

Αφού επiσήμανε πως θα προτιμούσε ο νικητής να είναι γυναίκα, δεν δίστασε να κατονομάσει τρεις παίκτες που θεωρεί φαβορί, προκαλώντας έκπληξη, τόσο στο κοινό, όσο και… στον ίδιο της τον εαυτό.

Σύμφωνα με την Λάουρα, ο νικητής θα είναι από την ομάδα των Μαχητών και, συγκεκριμένα, είτε η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου, είτε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, είτε ο πρώην μισθοφόρος Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Η εκτίμησή της προκαλεί έκπληξη, καθώς, όχι μόνο δεν ανέφερε κάποιον από τους συμπαίκτες της στην ομάδα των Διασήμων, αλλά ούτε καν την φίλη της Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία έκλαιγε με λυγμούς όταν ανακοινώθηκε ότι αποχωρεί η Λάουρα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 21:12