search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 17:25
MENU CLOSE

Ήβη Αδάμου: Ο Θεός έδωσε μεγάλη ευλογία στον Μιχάλη να γράφει τέτοια τραγούδια

21.05.2024 20:27
HBH_ADAMOU
Instagram

Η Ήβη Αδάμου ήταν καλεσμένη στο πλατό του «Ελένη» και μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια για τον σύντροφό της, Μιχάλη Κουϊνέλη και τη συνεργασία τους.

Αναφερόμενη στα κομμάτια που της έχει γράψει ο τραγουδιστής και σύντροφός της, τόνισε πόσο τυχερή αισθάνεται που συναντήθηκαν οι δρόμοι τους και καλλιτεχνικά.

«Μόνο ωραία τραγούδια γράφει. Ταιριάξαμε πολύ καλλιτεχνικά, πέρα από το προσωπικό. Ο Θεός του έδωσε μεγάλη ευλογία να γράφει τέτοια τραγούδια. Χαίρομαι που βρέθηκα κι εγώ τυχαία στον δρόμο του και ταιριάξαμε απόλυτα, πιστεύω» είπε η τραγουδίστρια.

Σε συνέντευξή της, όταν ήταν καλεσμένη στο «The 2Night Show» το βράδυ της Δευτέρας 30 Απριλίου, αναφέρθηκε και στη γνωριμία της με τον Μιχάλη Κουινέλη, η οποία έγινε στο X Factor πάνω από 10 χρόνια πριν. «Την πρώτη φορά που είδα τον Μιχάλη ήρθε καλεσμένος στο “X Factor” τo 2009 όταν ήμουν διαγωνιζόμενη. Γοητεύτηκα για το καλλιτεχνικό κομμάτι, για το τι καλός μουσικός είναι, για το τι ωραία τραγούδια γράφει. Ήμουν και πολύ μικρή» είπε η Ήβη Αδάμου.

Ήβη Αδάμου: «Ο Μιχάλης ήταν ο πρώτος μου έρωτας»

Στη συνέχεια, περιέγραψε το πότε και υπό ποιες συνθήκες ξανασυναντήθηκαν: «Μετά ξαναβρεθήκαμε το 2010 όταν ο παραγωγός μου τότε ζήτησε να κάνουμε κάποια συνεργασία, να κάνουμε κάποιο τραγούδι μαζί. Ακόμα μικρή ήμουν. Ακόμα ήμουν με τον μπαμπά μου και τη μητέρα μου στις περιοδείες. Πλέον ήρθα στην Αθήνα να σπουδάσω Κοινωνιολογία και ξεκίνησα να σπουδάζω και να δουλεύω παράλληλα στο τραγούδι. Ο παραγωγός μου πήρε πάλι τον Μιχάλη και ζήτησε ένα νέο τραγούδι για τον δίσκο μου και ο Μιχάλης το δέχτηκε με μεγάλη χαρά, συναντηθήκαμε στην Αθήνα στο στούντιο και εγώ ήμουν υπερβολικά χαρούμενη που τον ξαναείδα».

Η Ήβη Αδάμου πρόσθεσε ότι ο Μιχάλης Κουινέλης ήταν ο πρώτος της έρωτας. Συγκεκριμένα, είπε: «Ήταν η πρώτη φορά που ένιωθα τέτοια συναισθήματα, η πρώτη φορά που ερωτεύομαι, η πρώτη φορά που μου άρεσε ένας άντρας τόσο πολύ και η πρώτη μου σχέση. Ήταν όλα τόσο πρωτόγνωρα και δεν είχα καταλάβει τι μου συνέβαινε ακριβώς. Αλλά εγώ πιστεύω ότι από πάντα κάτι ένιωθα. Δεν ξέρω αν γίνεται κατανοητό, αν είναι λογικό».

Διαβάστε επίσης:

Cate Blanchett: Η ήρεμη δύναμη του ακτιβισμού – Ποια είναι η σταρ που σχημάτισε τη σημαία της Παλαιστίνης με το φόρεμα της

Ελένη Βιτάλη: Ακύρωσε συναυλία της στο Ισραήλ – Οργισμένος ο Ισραηλινός τραγουδιστής (Video)

Ο Eminem πάντρεψε την κόρη του και έκανε πάρτι με 50 Cent και Dr. Dre

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 17:23