search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 03:10
MENU CLOSE

Εύη Δρούτσα: Ξεσπά μετά την «τάπα» Μαρίνας Σάττι – «Δεν είναι ένας άνθρωπος που μπορείς να τον πάρεις στα σοβαρά» (Video)

16.05.2024 12:10
droutsa-satti-new

Την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision αλλά και την «απάντησή» της μέσω των νέων της τραγουδιών σχολίασε η Εύη Δρούτσα, κάνοντας λόγο για κομμάτια με τα οποία «γελούν τα παιδάκια τη στιγμή που η Σάττι βγάζει λεφτά».

«Αυτά που κάνει η Σάττι τα κάνει για να βγάλει λεφτά, γιατί έχει βγάλει πάρα πολλά λεφτά απ’ αυτά. Δεν νομίζω ότι είναι ένας άνθρωπος που μπορείς να τον πάρεις στα σοβαρά. Δεν ξέρουν όλοι από μουσική. Τα παιδάκια πάνε να γελάσουν με αυτό και η Σάττι βγάζει λεφτά από αυτά. Είναι ντροπή να ακούμε αυτά τα πράγματα. Να βγαίνει και να κοροϊδεύει τον κόσμο» είπε είπε, μεταξύ άλλων, η στιχουργός, επισημαίνοντας ότι αν και θέλει να ακούσει την ωραία φωνή της τραγουδίστριας, τα εν λόγω κομμάτια δεν της το επιτρέπουν.

«Έπρεπε ήδη να την έχουν φάει την κοπέλα. Εγώ θέλω να ακούσω την καλή φωνή και με τέτοια τραγούδια δεν την ακούω» είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, λίγο αργότερα, η Εύη Δρούτσα ξέφυγε, προχωρώντας σε άνευ λόγου προσβλητικούς χαρακτηρισμούς κατά της Μαρίνας Σάττι.

«Ένα σωστό πράγμα είπε. Είπε “τάπα”. Είναι τάπα η κοπέλα», σχολίασε σε άλλο σημείο της συζήτησης με την Κατερίνα Καινούργιου και τους συνεργάτες της να αντιδρούν.

Διαβάστε επίσης:

Victoria’s Secret: Το σόου των «Αγγέλων» επιστρέφει μετά από 5 χρόνια (Photos)

«Η Μαρίνα σας πήγε τάπα»: Η Σάττι… απαντά στα επικριτικά σχόλια με το νέο της τραγούδι! (Video)

Μελέτης Ηλίας: «Έχουν την εντύπωση ότι οι ηθοποιοί έχουν βγάλει πολλά λεφτά» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 01:02