search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 03:56
MENU CLOSE

Μελέτης Ηλίας: «Έχουν την εντύπωση ότι οι ηθοποιοί έχουν βγάλει πολλά λεφτά» (Video)

16.05.2024 09:13
meletis-ilias-new

Για τις απολαβές των ηθοποιών μίλησε ο Μελέτης Ηλίας, επισημαίνοντας ότι παρά το γεγονός ότι πολλοί πιστεύουν ότι πρόκειται για ένα καλοπληρωμένο επάγγελμα, η πραγματικότητα είναι πολύ μακριά από αυτό.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4», ο ηθοποιός δήλωσε, μάλιστα, ο κόσμος ουκ ολίγες φορές του έχει εκφράσει την απορία του που μένει στο Μενίδι, θεωρώντας ότι λόγω του επαγγέλματός του θα μπορούσε να μείνει σε μία καλύτερη περιοχή.

«Εδώ υπάρχει ένα μεγάλο κεφάλαιο, γιατί ο κόσμος το παρεξηγεί καμιά φορά. Πηγαίνω τα παιδιά μου στις δραστηριότητές τους και μου λέει ο κόσμος “εσείς, εδώ μένετε στο Μενίδι;”. Ναι, εδώ μένω», είπε, αναφερόμενος στη συνέχεια στις απολαβές στον χώρο του. 

«Έχουν την εντύπωση ότι οι ηθοποιοί είναι κάτι ζάπλουτοι που έχουν βγάλει πολλά λεφτά. Κι εγώ αυτό πίστευα κι όταν πήγα σε μια δουλειά να μιλήσω για τα οικονομικά -μετά την εποχή της κρίσης-, άκουσα την αμοιβή και τους είπα “γεια σας, αυτά βγάζω και στο θέατρο, δεν χρειάζεται να δουλέψω στην τηλεόραση”. Είναι σαν να ακούς 100 και να παίρνεις 2. Ήταν τέτοια η διαφορά. Ήταν τεράστια η απόκλιση» τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Λένα Μαντά: Ο σύζυγός μου έχει μόνιμο οξυγόνο – Είναι με φορητό μηχάνημα στο σπίτι (Video)

Έιμι Γουάινχαουζ: Ο πρώην σύζυγός της είναι «πολύ παρεξηγημένος», λέει ο ηθοποιός που τον υποδύεται στην βιογραφική ταινία

Ζουγανέλης για το εγκεφαλικό του Δημήτρη Σταρόβα: «Είμαι σε σοκ, έπεσα από τα σύννεφα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 01:02