search
ΤΡΙΤΗ 11.06.2024 02:28
MENU CLOSE

Ζουγανέλης για το εγκεφαλικό του Δημήτρη Σταρόβα: «Είμαι σε σοκ, έπεσα από τα σύννεφα»

15.05.2024 19:14
zouganelis-new

Ο Δημήτρης Σταρόβας νοσηλεύεται στο Τζάνειο νοσοκομείο ύστερα από ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη και σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει εισαχθεί σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Ο Γιάννης Ζουγανέληςστενός φίλος και συνεργάτης του Δημήτρη Σταρόβα, μίλησε στην εκπομπή «T-live» για τον καλλιτέχνη και εξέφρασε τη έκπληξή του για το δυσάρεστο γεγονός.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Είμαι σε σοκ, έπεσα από τα σύννεφα γιατί από εσάς έμαθα ότι ο Σταρόβας είναι στο Τζάνειο με εγκεφαλικό. Πραγματικά η ψυχή μου πονάει, μιλούσαμε προχθές. Ο Σταρόβας είναι μία ιδιάζουσα περίπτωση ανθρώπου, καλού ανθρώπου με τρομερή διάθεση για ζωή, την οποία εκφράζει με το χιούμορ του. Πραγματικά έμεινα εμβρόντητος. Όταν μιλήσαμε, ήταν μία χαρά. Δυστυχώς αυτό έρχεται απρόσμενα».

Διαβάστε επίσης:

Αθηνά Οικονομάκου: Πρώτες δηλώσεις μετά τον χωρισμό – «Η ζωή συνεχίζεται» (Video)

Τζένη Μπαλατσινού: Οι σπάνιες φωτογραφίες με τον Βασίλη Κικίλια για τα γενέθλιά του (Video/Photos)

Chelsea Handler: «Τον θέλω μέσα μου» – Ξετρελαμένη με τον Robert De Niro η γνωστή κωμικός, απίστευτες ατάκες (photos/video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 11.06.2024 01:07