search
ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 11:06
MENU CLOSE

Αθηνά Οικονομάκου: Πρώτες δηλώσεις μετά τον χωρισμό – «Η ζωή συνεχίζεται» (Video)

15.05.2024 14:53
athina-oikonomakoy-new

Τις πρώτες της δηλώσεις μετά την είδηση του χωρισμού της έκανε η Αθηνά Οικονομάκου η οποία ευδιάθετη και χαμογελαστή δήλωσε ότι «η ζωή συνεχίζεται».

Η κάμερα του Πρωινού συνάντησε την ηθοποιό στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» κατά την επιστροφή της από ταξίδι της στο Μιλάνο.

«Λίγο επαγγελματικά και λίγο ξεκούραση στο Μιλάνο. Έχω προτάσεις απ’ όλα. Του χρόνου θα δούμε τι θα κάνουμε. Είμαστε σε συζητήσεις για τα τηλεοπτικά. Δεν μπορώ να πω κάτι, είναι νωρίς ακόμα. Ξεκουράστηκα. Πηγαίντε κι εσείς να ξεκουραστείτε, δεν έχω να πω τίποτα. Προχωράμε γενικά. Όλα καλά, είμαι πολύ καλά. Η ζωή συνεχίζεται και μια χαρά, όλα θα γίνουν» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Η ανακοίνωση του διαζυγίου

Η είδηση του χωρισμού της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου, μετά από 7 γάμου και 10 χρόνια κοινής πορείας έγινε γνωστή τον Απρίλιο.

«Έπειτα από 10 χρόνια κοινής διαδρομής και την απόκτηση των δύο παιδιών μας, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τη λύση του γάμου μας.

Τα παιδιά μας είναι αυτά που θα μας ενώνουν για πάντα και ως στοργικοί γονείς, θα είμαστε συνεχώς δίπλα τους με απεριόριστη αγάπη. Η ψυχική τους ισορροπία είναι η προτεραιότητά μας σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας και ζητούμε την κατανόησή σας, προκειμένου να διασφαλίσουμε την ιδιωτικότητα των παιδιών μας και να τα προστατεύσουμε από αδικαιολόγητη δημοσιότητα και προσοχή.

Για αυτό τον λόγο, απευθύνουμε ισχυρή σύσταση προς τα ΜΜΕ να χειριστούν με ευαισθησία και σεβασμό την κατάσταση αυτή και να αποφεύγεται η δημοσίευση ή αναδημοσίευση σχετικών ειδήσεων, με σκοπό την προστασία της ψυχικής ευημερίας τους και την ομαλή μετάβαση των παιδιών μας στη νέα αυτή πραγματικότητα.

Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων για την κατανόηση και την προθυμία σας να σεβαστείτε την αυτονόητη αυτή απαίτηση μας.

Με εκτίμηση, Φίλιππος Μιχόπουλος και Αθηνά Οικονομάκου» ανέφερε η σχετική ανακοίνωση που εστάλη στα μέσα ενημέρωσης από μία εταιρεία δημοσίων σχέσεων.

Διαβάστε επίσης:

Τζένη Μπαλατσινού: Οι σπάνιες φωτογραφίες με τον Βασίλη Κικίλια για τα γενέθλιά του (Video/Photos)

Λιάγκας για Μαρίνα Σάττι: «Μήπως την τάπα να τη βάλει στο στόμα της» (Video)

Τσιμτσιλή για Μαρίνα Σάττι: «Δεν κάνεις δήθεν αντίδραση επειδή χασμουριέσαι κι όταν σου βάζουν χέρι από την ΕΡΤ τα μαζεύεις» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 10:59