search
ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 11:25
MENU CLOSE

Έιμι Γουάινχαουζ: Ο πρώην σύζυγός της είναι «πολύ παρεξηγημένος», λέει ο ηθοποιός που τον υποδύεται στην βιογραφική ταινία

15.05.2024 19:40
amy

Ο πρώην σύζυγος της Έιμι Γουάινχαουζ, Μπλέικ Φίλντερ-Σίβιλ, δεν είναι ο κακός και μισητός άνθρωπος που πιστεύουν οι περισσότεροι ότι είναι, λέει ο Τζακ Ο’Κόνελ, ο ηθοποιός που τον υποδύεται στη βιογραφική ταινία που αποτυπώνει τη ζωή και την καριέρα της ταλαντούχας τραγουδίστριας.

Μιλώντας στο PEOPLE στην πρεμιέρα του Back to Black στη Νέα Υόρκη την Τρίτη, 14 Μαΐου, ο Ο’Κόνελ, είπε πως ο κόσμος τον αντιλαμβάνεται ως τον άνθρωπο που ενίσχυσε τον εθισμό της τραγουδίστριας πριν από τον θάνατό της τον Ιούλιο του 2011 σε ηλικία 27 ετών.

«Νομίζω ότι πέρασε απαίσια, και οι δύο πέρασαν απαίσια με τον κουτσομπολίστικο Τύπο», είπε για το ζευγάρι που παντρεύτηκε το 2007.

Όλο αυτό το κυνήγι των παπαράτσι οδήγησε το κοινό να πιστέψει στην «χειρότερη εκδοχή» της ζωής του ζευγαριού, πρόσθεσε ο ηθοποιός, λέγοντας πως «είχε όλη του τη ζωή βορρά προς κατανάλωση από όλους».

«Νομίζω ότι είναι σίγουρα πολύ παρεξηγημένος και πολύ μακριά από το άτομο που γνώρισα», συνεχίζει ο Ο’Κόνελ. «Ήταν σημαντικό για μένα να αποδώσω κάποια δικαιοσύνη ως προς αυτό».

Παρόλα αυτά, όπως είπε ο ηθοποιός, έχοντας γνωρίσει τον Φίλντερ-Σίβιλ ξέρω ότι έχει και κάποιες τύψεις για την Γουάινχαουζ.

«Πιστεύω ότι είναι πολύ ειλικρινής σχετικά με το σφάλμα του και νομίζω ότι αυτή είναι η δύναμή του και είναι ένα πολύ αξιαγάπητο ειλικρινές άτομο και ό,τι συνέβαινε μεταξύ τους ήταν πολύ γνήσιο». «Οπότε ήταν εξαιρετικά ενημερωτικό», πρόσθεσε.

Ο Ο΄Κόνελ είπε ακόμη ότι ο πρώην σύζυγος της τραγουδίστριας ήταν «πολύ ανοιχτός» και «πολύ διαθέσιμος» όταν του ζήτησαν να συναντηθεί και να βοηθήσει τον ηθοποιό να προετοιμαστεί για τον ρόλο που θα τον υποδυθεί.

«Ήταν συνεχώς έτοιμος να συνομιλήσει σε όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων», είπε ο ηθοποιός στο PEOPLE, προσθέτοντας ότι του έδωσε «μια playlist με μελωδίες» για να ακούσει, ώστε να μπει στη νοοτροπία του ζευγαριού.

Διαβάστε επίσης:

Ζουγανέλης για το εγκεφαλικό του Δημήτρη Σταρόβα: «Είμαι σε σοκ, έπεσα από τα σύννεφα»

Αθηνά Οικονομάκου: Πρώτες δηλώσεις μετά τον χωρισμό – «Η ζωή συνεχίζεται» (Video)

Τζένη Μπαλατσινού: Οι σπάνιες φωτογραφίες με τον Βασίλη Κικίλια για τα γενέθλιά του (Video/Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 11:24