search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 07:59
MENU CLOSE

Εύη Δρούτσα: Νέο ξέσπασμα για το Ζάρι της Μαρίνας Σάττι – Το τραγούδι «είναι τελείως του… τρελού»

16.03.2024 11:49
satti_droutsa

Για μια ακόμη φορά ξέσπασε η Εύη Δρούτσα κατά της Μαρίνας Σάττι και της ελληνικής συμμετοχή στη Eurovision.

Μιλώντας στην εφημερίδα On Time, η στιχουργός χαρακτήρισε το «Ζάρι» ένα «ηλεκτρονικό συνονθύλευμα» που αλλάζει συνέχεια «γέφυρες». «Είναι τελείως του… τρελού», ανέφερε.

Πώς σου φάνηκε το τραγούδι «Ζάρι» που ερμηνεύει η Μαρίνα Σάττι με το οποίο θα εκπροσωπηθεί η Ελλάδα στη φετινή Eurovision;

Εσύ τι λες για το τραγούδι αυτό, τι να σου πω; Δεν μου αρέσει.

Δήλωσες ότι είναι κλεμμένο δικό σου τραγούδι;

Όχι, δεν είπα ότι είναι κλεμμένο, είπα: «Το τα τα τα βρήκε να βάλει;». Αυτό είναι παγκοσμίως γνωστό γιατί το λέει με τον Ramadan ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας και το ξέρουν παντού. Τους ήρθε να βάλουν το «τα, τα, τα»; Δεν μπορούσε να βάλει κάτι πιο εμπνευσμένο; Αυτό είπα… Σιγά το τραγούδι, λες και μου πήραν το «Τολμώ». Το τραγούδι είναι ένα συνονθύλευμα, που δεν μου αρέσει, όχι οργάνων γιατί αν ήταν οργάνων, θα έλεγες εντάξει. Είναι ένα ηλεκτρονικό συνονθύλευμα, συνέχεια 3-4-5, αλλάζει «γέφυρες», ούτε ξέρω πόσες. Είναι τελείως του… τρελού.

Δεν αφήνει την τραγουδίστρια να μιλήσει, η οποία βγάζει στην αρχή μία φωνή -όπου ρώτησα να υπάρχει αυτή η φωνή στις νότες και μου απάντησαν: «Εντάξει, μωρέ μόνη της…». Μια στριγκλιά. Βάλε την ωραία σου τη φωνούλα που την έχεις… δεν φαίνεται καθόλου η φωνή της. Αυτή τη βάλαμε…τη βάλαμε;… μόνη της μπήκε. Στους περισσότερους που μίλησα, μου είπαν ότι αυτή ετοιμάζει την καριέρα της στο εξωτερικό τώρα, γι’ αυτό. Το τραγούδι θα παιχτεί στα κλαμπ σίγουρα. Ελπίζω, εύχομαι -και θα γίνει- να το διορθώσει ο Φωκάς γιατί η κοπέλα είναι ένα χαριτωμένο κοριτσάκι, το οποίο δεν χορεύει.

Διαβάστε επίσης:

Μάρα Δαρμουσλή: Το παιδί μου είναι 2 ετών και το θηλάζω ακόμα επικουρικά

Κολωνός – Ξέσπασε ο Συρίγος: «Το χειρότερο είναι ότι περιμέναμε αυτή την εισαγγελική πρόταση»

Η αποκάλυψη Κοντιζά για τη γνωριμία με τη σύζυγό του και το επικό σχόλιο Κουτσόπουλου (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 07:59