search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 15:08
MENU CLOSE

Η αποκάλυψη Κοντιζά για τη γνωριμία με τη σύζυγό του και το επικό σχόλιο Κουτσόπουλου (Video)

16.03.2024 09:03
kontizas

Την πρώτη στιγμή που γνώρισε τη σύζυγό του, Δέσποινα, αποκάλυψε στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef ο Σωτήρης Κοντιζάς. 

Ο γνωστός σεφ θυμήθηκε τη στιγμή που γνωρίστηκε με τη σύζυγό του, τη στιγμή που ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο καλεσμένος τους Περικλής Κοσκινάς δοκίμαζαν τα πιάτα που είχαν ετοιμάσει οι παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής.

«Περικλή δεν ξέρω αν το θυμάσαι, αλλά όταν εγώ πρωτογνώρισα την Δέσποινα, εσύ ήσουν στην κουζίνα. Εσύ μαγείρευες και η Δέσποινα δούλευε. Στο Αλάτσι, δεν υπάρχει το εστιατόριο τώρα. Ήταν ο Περικλής κουζίνα, εγώ είχα πάει για φαγητό και η Δέσποινα σέρβιρε. Είχε σουπλά το τραπέζι και προς το τέλος, αφού είχαμε φάει τα πάντα, ήθελε να πάρει το σουπλά», περιέγραψε.

»Εγώ το χρειαζόμουν γιατί ήθελα να αφήσω το τηλέφωνο. Θεωρούσα πιο σωστό να δώσω το τηλέφωνο, όχι να το ζητήσω και αν θέλει ο άλλος να σε πάρει. Τι; Είναι κακό, είναι λάθος; Όντως; Δεν είναι ιπποτικό; Το πήρε το σουπλά. Εγώ τελικά το δίνω, σκίζω ένα κομμάτι για να γράψω. Η Δέσποινα νόμιζε ότι ήθελα να πληρώσω και ήταν το ΑΦΜ για τιμολόγιο. Όταν μπήκε μέσα ήταν ένας φίλος της σερβιτόρος, που είδε τη φάση, με γούσταρε κι αυτός και της είπε: “Μωρή, σου έδωσε το τηλέφωνο η Κινέζα;”. Είχα εντυπωσιαστεί! Τη δεύτερη φορά που πήγα έγραψα το τηλέφωνο», συνέχισε.

Το σχόλιο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου ήταν επικό. Θυμήθηκε την εποχή του greek kamaki που συνήθως έκαναν οι Έλληνες στις ξένες τουρίστριες τη δεκαετία του ’80 και όλοι γέλασαν με την ατάκα του.

Διαβάστε επίσης:

Μία ακόμη σεζόν για τη βραβευμένη σειρά «The Bear»;

Κάρα Ντελεβίν: Φωτιά κατέστρεψε ολοσχερώς το σπίτι της – Κατέρρευσε η στέγη

Σοφία Καρβέλα για την αποτοξίνωσή της: «Η μαμά μου με πήγε για μια μέρα κι έμεινα 33»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 15:02