search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 14:27
MENU CLOSE

Κάρα Ντελεβίν: Φωτιά κατέστρεψε ολοσχερώς το σπίτι της – Κατέρρευσε η στέγη

15.03.2024 20:58
Cara Delevingne

Το σπίτι της Κάρα Ντελεβίν στο Studio City της Καλιφόρνια, καταστράφηκε από τις φλόγες νωρίς το πρωί της Παρασκευής, προκαλώντας την κατάρρευση της οροφής και φαινομενικά οδήγησε στον θάνατο των δύο γατών του μοντέλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσε στη δημοσιότητα η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λος Άντζελες, οι πυροσβέστες έσπευσαν στη μεγάλη φωτιά στο πίσω μέρος του σπιτιού της.

Το μοντέλο και ηθοποιός φωτογραφήθηκε στο Λονδίνο την Πέμπτη, όπου εμφανιζόταν ως Sally Bowles στο Cabaret στο Playhouse Theatre. Δεν είναι σαφές ποιος ήταν στο σπίτι, αλλά η πυροσβεστική επιβεβαίωσε ότι ένας ένοικος υπέστη ελαφρά δύσπνοια από την εισπνοή καπνού.

Η σταρ μπήκε στο Instagram το απόγευμα της Παρασκευής για να μοιραστεί την ευγνωμοσύνη της σε όσους ανταποκρίθηκαν σε αυτή την έκτακτη ανάγκη. «Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου τους πυροσβέστες και τους ανθρώπους που παρείχαν βοήθεια», έγραψε.

Μοιράστηκε επίσης μια φωτογραφία με δύο από τις γάτες της, καθώς τα κατοικίδια ενδέχεται να χάθηκαν στη φωτιά. «Η καρδιά μου είναι ραγισμένη σήμερα. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Η ζωή μπορεί να αλλάξει εν ριπή οφθαλμού, γι’ αυτό αγαπήστε αυτό που έχετε», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας μαζί με ένα emoji με ραγισμένης καρδιάς.

Διαβάστε επίσης:

Σοφία Καρβέλα για την αποτοξίνωσή της: «Η μαμά μου με πήγε για μια μέρα κι έμεινα 33»

Νίκος Οικονομόπουλος: Ακυρώθηκαν οι εμφανίσεις του για σήμερα και αύριο – Ποιος είναι ο λόγος

Μίνως Θεοχάρης: Δυσκολεύτηκα στη συνεργασία μου με τη Δανάη Μπάρκα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 14:24