search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 00:31
MENU CLOSE

Στο baby shower η Μπιγιονσέ έδειξε το τατουάζ στην κοιλιά της (Photos)

22.05.2017 07:31
Στο baby shower η Μπιγιονσέ έδειξε το τατουάζ στην κοιλιά της (Photos) - Media

 

Ένα πάρτι με τα αγαπημένα της πρόσωπα έκανε η Μπιγιονσέ το Σάββατο, καθώς σε λίγο καιρό πρόκειται να φέρει στον κόσμο τα δίδυμα μωρά της.

Ανάμεσα στους καλεσμένους της ήταν, μάλιστα, οι Serena Williams, Tina Knowles, La La Anthony και Vanessa Bayer ενώ η σταρ έδειχνε να απολαμβάνει ιδιαίτερα κάθε στιγμή από τη γιορτή.  

Φορώντας το πάνω μέρος του μπικίνι και μια χρωματιστή, μακριά φούστα σε φαρδιά γραμμή, η Μπιγιονσέ επέλεξε να αφήσει ακάλυπτη την κοιλιά της και σε κοινή θέα τα εκκεντρικά τατουάζ της.

Μάλιστα, μετά το πάρτι, μοιράστηκε το ευχάριστο γεγονός με τους διαδικτυακούς της φίλους, αναρτώντας φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η 35χρονη τραγουδίστρια επέλεξε για αξεσουάρ μεγάλα, χρυσά σκουλαρίκια, βραχιόλια που στόλιζαν και τα δυο της χέρια και ένα τεράστιο εξωτικό καπέλο στο κεφάλι της.

Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα η Μπιγιονσέ και ο 47χρονος σύζυγός της, Τζέι Ζι θα γίνουν για δεύτερη φορά γονείς, καθώς εκτός από τα δίδυμα που περιμένουν, έχουν ακόμη μια κόρη, την 5χρονη Blue Ivy. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42