search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:33
MENU CLOSE

Ποινή «χάδι» σε νεαρό που νάρκωσε και βίασε τη 16χρονη αδερφή του

23.05.2017 05:35
Βιασμός στη Ρόδο: Η απολογία του 19χρονου - Πώς τον «καίει» φίλος του (Video) - Media

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην κοινωνίας της Καλιφόρνια, η  απόφαση ενός δικαστή να επιβάλλει ποινή «χάδι» σε έναν 20χρονο για τον βιασμό της 16χρονης αδερφή του.

Στον 20χρονο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 3 ετών, η οποία μειώθηκε σε 240 ημέρες με αναστολή.

Ο νεαρός κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας ομολόγησε την ενοχή του, ενώ παραδέχθηκε πως χορήγησε στην αδερφή του μια εξαιρετικά δυνατή μαριχουάνα γνωστή ως «dabs», μέχρις ότου η κοπέλα να μην μπορεί να τον αναγνωρίζει.

Ομολόγησε επίσης πως η αδερφή του είχε επανειλημμένα απορρίψει τις σεξουαλικές του ορέξεις.

Ο δικαστής Ουίλιαμ Φολέτ τόνισε επεσήμανε πως το θύμα έβγαζε μόνο του τα ρούχα του και είχε τις αισθήσεις του. Παράλληλα,  αναρωτήθηκε αν υπήρχαν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία για την καταδίκη του νεαρού, παρά το γεγονός ότι υπήρχε βιντεοσκοπημένη η ομολογία της ενοχής του.

Μάλιστα, ο δικαστής στην αιτιολογική έκθεση για την επιβολή της ποινής στον 20 υποστήριξε πως το « στίγμα» της καταδίκης για βιασμό καθώς και η συνακόλουθη εγγραφή του νεαρού στο μητρώο παραβατών, θα ήταν αρκετά ώστε να αποτρέψει ενδεχόμενη μελλοντική παραβατική συμπεριφορά του 20χρονου.

Τόνισε, επίσης, ότι εκτιμά ότι το “στίγμα” της καταδίκης για βιασμούς, μαζί με την εγγραφή στο μητρώο παραβατών, αρκεί για να αποτρέψει τον 20χρονο από ενδεχόμενη παρόμοια συμπεριφορά στο μέλλον.

«Το μήνυμα που περνά αυτή η απόφαση στην κοινωνία μας είναι πως οι βιαστές που ναρκώνουν επαρκώς τα νεαρά αδέρφια τους, μπορούν να κάνουν σεξ μαζί τους χωρίς να έχουν επιπτώσεις», δήλωσε εξαγριωμένος ο γενικός εισαγγελέας της υπόθεσης λέγοντας πως αυτό δεν είναι το μήνυμα που θέλει να στείλει στην κοινωνία της. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50